BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pozdrav ljudi, interesuje me da li su u funkciji ove kamere ili su još u fazi testiranja.Prolazio sam ovim putevima 4 puta u posljednjih 10 dana ☹️
  • Bijelo Polje kod Mostara – na ulazu u mjesto, uz magistralnu cestu M17
  • Vrapčići (kod pijace) – također uz M17
  • Ortiješ – u blizini benzinske pumpe, na magistralnoj cesti M17
  • Buna – na skretanju sa puta M17, preko puta crkve, na putu prema Neumu
  • Rotimlja – na putu prema Stocu, kamera je postavljena prije nekoliko tjedana

Pozdrav ljudi, interesuje me da li su u funkciji ove kamere ili su još u fazi testiranja.Prolazio sam ovim putevima 4 puta u posljednjih 10 dana ☹️
Sve su u funkciji

Kažu da u jednom gradu bez obzira na broj kamera možeš samo jednu kaznu paltiti. Tako da nije sve crno kako na prvu izgleda :)

Imam recenziju za kolumbijke, ja sam bio sa onom malom sitnom, ona me docekala.
Jedva došao do njih, prvo me poslala na jedan ulaz, sa se pomjeri levo pa desno pa napred nazad. I onda da drugi ulaz, u prethodnoj ulici.
Mala dobra ali sam dao 250€ za 1h druženja sa oralom bez kondoma. Plus mi dupe lizala :). To sam tražio u tu cijenu. Imaju menadžericu u jednoj prostoriji i njih dve koje rade. Ali tucao sam je za sve pare. Onako sitnu okretao kud sam želeo. Ispalati se sve u svemu.

Bio sam i sa Minie, ona je ok cura ali je previše debela i troma. Ono može jebati samo neko ko je dobro zagorio. Neka mi moj drug "vjernik" oprosti. Iako nije skupa, cijena joj je ok. Ali bolje Sofiju platiti pola sata za te pare nego Minie 1h kao. Kobila prava par ekselans, uz dužno postovanje.

I bio sam sa plavom ruskinjom kod Vjećnice, bila u Guest house, e ona je 10+. Dogovor težak preko agencije, ali se isplatilo. Pomislio sam da je laž, ali sam dogovorio da je vodim u svoj apartman, sačekao je ispred ulaza i stvarno sišla. Odvezao, izbanbusao i vratio. Za 400€ dobio sam full paket. Mala zmaj. Ali su otišle.

I kod kineskinja sam bio. Otvorila mi neka mala matora. Ono ne bih jebao ni da mi plate.

Eto toliko od mene.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh