Ma brt radi sa kondomom nije neka usluga preko gumiceRadi li plavusa sa stupa sto radi samo blowjob?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma brt radi sa kondomom nije neka usluga preko gumiceRadi li plavusa sa stupa sto radi samo blowjob?
brate isti broj i predstavljao se da je iz sarajeva 27 god i kad sam dosao u sarajevo trazila xbon unapred 100km eh sada gledam druga slika dijevojke i jos kao da je iz tuzle znaci da je moguca prevaraMomci znate li nešto o ovom oglasu?
Da li je prevara?
daj te od emine veseljak brojEMINA VESELJAK IZ ZENICE ONA RADI NEUM
Moze broj pozMa brt radi sa kondomom nije neka usluga preko gumice
Nije.Momci znate li nešto o ovom oglasu?
Da li je prevara?
Imas brojBelma Penjo Mostar neko iskustva?
Sve su u funkcijiPozdrav ljudi, interesuje me da li su u funkciji ove kamere ili su još u fazi testiranja.Prolazio sam ovim putevima 4 puta u posljednjih 10 dana
- Bijelo Polje kod Mostara – na ulazu u mjesto, uz magistralnu cestu M17
- Vrapčići (kod pijace) – također uz M17
- Ortiješ – u blizini benzinske pumpe, na magistralnoj cesti M17
- Buna – na skretanju sa puta M17, preko puta crkve, na putu prema Neumu
- Rotimlja – na putu prema Stocu, kamera je postavljena prije nekoliko tjedana
Kažu da u jednom gradu bez obzira na broj kamera možeš samo jednu kaznu paltiti. Tako da nije sve crno kako na prvu izgledaPozdrav ljudi, interesuje me da li su u funkciji ove kamere ili su još u fazi testiranja.Prolazio sam ovim putevima 4 puta u posljednjih 10 dana
- Bijelo Polje kod Mostara – na ulazu u mjesto, uz magistralnu cestu M17
- Vrapčići (kod pijace) – također uz M17
- Ortiješ – u blizini benzinske pumpe, na magistralnoj cesti M17
- Buna – na skretanju sa puta M17, preko puta crkve, na putu prema Neumu
- Rotimlja – na putu prema Stocu, kamera je postavljena prije nekoliko tjedana
Ne znam, kažu da je blizu uključivanja na put za Mostar iz pravca Stoca ograničenje brzine 40, pa mislim da sam tu žestoko najeboKažu da u jednom gradu bez obzira na broj kamera možeš samo jednu kaznu paltiti. Tako da nije sve crno kako na prvu izgleda![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|