Sarajlija84
New member
Da li moze i meni broj u PP?Hvalaa ti, volim kada ste zadovoljni ja uzivam kada vidim vas kako uzivate![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li moze i meni broj u PP?Hvalaa ti, volim kada ste zadovoljni ja uzivam kada vidim vas kako uzivate![]()
Obavezno lizanje pičke, poželjno je da je obrijana, al da ima fin ukus, jer to je adrenalin, bez lizanja nema jebačine...i bez kondoma obavezno..Mene zanima lizete li vi picu ovim damama meni to nekako ne moze proci bez akcije nije to to
I mene to zanimaJe l iko cuo ista o grupnjacima koji se organizuju u Actrosu, u Topoli?
a mislim realno ima jedan snimak, za onu ribu se moze reci da je bilo ko...Snimci na balkanjizzu govore nesto sasvim drugo![]()
Ma nisu bruda heheheheheh, samo ih čuvaju ko da su im žene vjerovatno ih kontaju oženit posle, razumljivo sa njihove strane, udji na ege prijatelju i jebi ko čovjek ima brutalnih cura, malo ih je, ali ima, osim Sofije ja ne vidim ni jedan kvalitet više što se tiče naših cura, da je lijepa u faci, zgodna, društvena i ostalo, tako da…Jeste skrti za brojeve nije normalno to
Da niko posalje
Pa eto par postova iznad imas Anastaziu za MostarPa je li moguce da nema nista u Mostaru ako neko ima bilo kakav kontakt da posalje u pp?
Sofija je 200KMBilo 150 km..kod crnke je sad 200 cujem..kod Sofije je 150 ali nisam bio neki vrijeme pa mi nemoj vjerovati
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|