Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene zanima kakve je fizicki ako nekom nije problem da kaze.Zanima me kakva je minie jel uredna ua oral bez kondoma ?
Da li moze kontakt posto i trazim krupnije samoJOj Markane, i na busu pise Lasta pa ne leti, musko si, znas sta muskarci najvise vole pricati i siriti kada ih neka djevojka u necemu iznervira ili sta god, kao sto maloprije rekoh, imam sve dokaze na papiru da sam totalno cista i uredna i slobodno se javi na viber da ti posaljem dokaz, ne pravdam se ali zelim da rascistim dezinformacije. Rekoh zasto sam se povukla imam precih stvari trenutno kada to porjesavam 99% cu poceti opet s ovim, i da za vas sto govorite krmaca debela blabla, gledajte ljudi ni vi niste savrseni daleko od tog, svako ima svoj ukus neko voli niske visoke mrsave a neko debele, ako se vama to ne svidja pojedinima ne znaci da ce i ostalima to praviti problem, ko voli nek izvoli, samo je malo glupo pricati da ja imam nesto a nemam, mislim stvarno imam ljude koji me cekaju koji su bili samnom i po 10 x i nikada nikakvih problema imali nisu, jer da jesu prvo bi to otislo na njihovu zenu, ali ne, jer sam potpuno cista i to cu jos sad napisati i to je to. I ne zovem se pravo Dorotea to sam stavila jer mi je prvo palo na pamet. To nije ni bitno ali eto da naglasim.
Ja ti ne bih dao samo zbog tog naziva “kurva”. To su djevojke koje nude zabavuDa li ima neko provijerenu kurvi iz mostara da posalje broj?
I mene zanima kakve je fizicki ako nekom nije problem da kaze.
Hvala
Triper ima, prenosi se oralnoZna li neko jel uredna ona ella sto pruza masazu mrsava i oral nudi ako si uredan ?
To su kurve koje se jebu za pareJa ti ne bih dao samo zbog tog naziva “kurva”. To su djevojke koje nude zabavu![]()
I mene zanimaIma li iko kontakt u pp od kurvasammala?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|