BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

JOj Markane, i na busu pise Lasta pa ne leti, musko si, znas sta muskarci najvise vole pricati i siriti kada ih neka djevojka u necemu iznervira ili sta god, kao sto maloprije rekoh, imam sve dokaze na papiru da sam totalno cista i uredna i slobodno se javi na viber da ti posaljem dokaz, ne pravdam se ali zelim da rascistim dezinformacije. Rekoh zasto sam se povukla imam precih stvari trenutno kada to porjesavam 99% cu poceti opet s ovim, i da za vas sto govorite krmaca debela blabla, gledajte ljudi ni vi niste savrseni daleko od tog, svako ima svoj ukus neko voli niske visoke mrsave a neko debele, ako se vama to ne svidja pojedinima ne znaci da ce i ostalima to praviti problem, ko voli nek izvoli, samo je malo glupo pricati da ja imam nesto a nemam, mislim stvarno imam ljude koji me cekaju koji su bili samnom i po 10 x i nikada nikakvih problema imali nisu, jer da jesu prvo bi to otislo na njihovu zenu, ali ne, jer sam potpuno cista i to cu jos sad napisati i to je to. I ne zovem se pravo Dorotea to sam stavila jer mi je prvo palo na pamet. To nije ni bitno ali eto da naglasim.
Da li moze kontakt posto i trazim krupnije samo

Imam jednu nije sa oglasa vece sise veca guza u sarajevu je 150 km sat ne gleda na zavrsnice ostajete cijeli sat ali je sve sa kondomom pa ako nekom odgovara javute se za razmjenu ali ako imate kvalitetan broj prednost masaža ali moze i druge usluge

Jel bio iko kod crvenokose Dragane iz Bijeljine koju su ovdje spominjali, ja sam zvao cijena je 120 KM sat i morate imati svoj smjestaj ali ne znam ni kako izgleda a starija je pa ne bih da pokusavam ako ne znam kako izgleda

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh