BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Vi zalite tu doru kao da ne pamela anderson a ne tenk od 300 kila
Hvala Japanac niko nije savrsen, svako ima svoj ukus, za razliku od nekih djevojaka cast izuzetcima ja sam uvijek maksimalno ispotovavala musterije, cak nudila kafom pićem itd, i čak posle obavljenog posla sam znala s nekima ko mi klikne sjedit bezveze narednih 1 sat i pricat o svemu i svacemu, a to sto imam viska kila neko to voli.

kako su ljudi pisali izgleda dobila triper pa sad malo pauzira
Ja sam Markane sasvim uredna i čista, nemam potrebe se pravdati ali eto recicu ono sto imam ne zelim da cutim, dok sam radila to svaki mjesec sam isla ginekologu da radim nalaze na sve moguce bakterije i bolesti i pogodi sta, uvijek je sve negativno i normalno bilo, to sto se neki decko na nesto iznervirao sto sam ucinila ili ne znam i pisao ovde te stvari ne znaci da su istina. Ne poznajes me. A imam dokaze na papiru za sve sto govorim da sam cista! I ne nisam se udaljila od ovog posla radi tih prica nego jer rjesavam neke stvari u zivotu kao naprimjer da sam se trenutno fokusirala da polozim za auto. To je to.

Ja sam Markane sasvim uredna i čista, nemam potrebe se pravdati ali eto recicu ono sto imam ne zelim da cutim, dok sam radila to svaki mjesec sam isla ginekologu da radim nalaze na sve moguce bakterije i bolesti i pogodi sta, uvijek je sve negativno i normalno bilo, to sto se neki decko na nesto iznervirao sto sam ucinila ili ne znam i pisao ovde te stvari ne znaci da su istina. Ne poznajes me. A imam dokaze na papiru za sve sto govorim da sam cista! I ne nisam se udaljila od ovog posla radi tih prica nego jer rjesavam neke stvari u zivotu kao naprimjer da sam se trenutno fokusirala da polozim za auto. To je to.
Jeli u Mostaru polazes ili?

Izgleda price tacne bile zarazena
JOj Markane, i na busu pise Lasta pa ne leti, musko si, znas sta muskarci najvise vole pricati i siriti kada ih neka djevojka u necemu iznervira ili sta god, kao sto maloprije rekoh, imam sve dokaze na papiru da sam totalno cista i uredna i slobodno se javi na viber da ti posaljem dokaz, ne pravdam se ali zelim da rascistim dezinformacije. Rekoh zasto sam se povukla imam precih stvari trenutno kada to porjesavam 99% cu poceti opet s ovim, i da za vas sto govorite krmaca debela blabla, gledajte ljudi ni vi niste savrseni daleko od tog, svako ima svoj ukus neko voli niske visoke mrsave a neko debele, ako se vama to ne svidja pojedinima ne znaci da ce i ostalima to praviti problem, ko voli nek izvoli, samo je malo glupo pricati da ja imam nesto a nemam, mislim stvarno imam ljude koji me cekaju koji su bili samnom i po 10 x i nikada nikakvih problema imali nisu, jer da jesu prvo bi to otislo na njihovu zenu, ali ne, jer sam potpuno cista i to cu jos sad napisati i to je to. I ne zovem se pravo Dorotea to sam stavila jer mi je prvo palo na pamet. To nije ni bitno ali eto da naglasim.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh