ima whatsapp, koliko uzima?Provjeren broj za Sarajevo Dobrinja 062 448 125. Djevojka extra nema je u oglasima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima whatsapp, koliko uzima?Provjeren broj za Sarajevo Dobrinja 062 448 125. Djevojka extra nema je u oglasima
ona ko ona nije skupa, al su joj uslovi skupi...ima whatsapp, koliko uzima?
haha.. pametna bas.. znaci nece u stanu..ona ko ona nije skupa, al su joj uslovi skupi...
mora se uzeti ili hotel europa ili swiss![]()
si dobio preporuke, i ja bi zelio?Ako neko radi preporuke iskljucivo mladje djevojke studentice i slicno. Sletio sam upravo za Sarajevo ostajem ovdje narednih mjesec dana. Svaka preporuka dobro dosla naravno pocastim za svaki dobri kontakt. Dakle iskljicivo mladje ovo sto nema po oglasima i to. Pisite u pp.
procitao sam da su bljak.. znaci no-goJe l bio neko kod ovih kineskinja na stupu i kakve su
Extra
daj broj od te milice sto radi na otociNisam bio ali imam br ako hoces da joj se javis
Je li puno debela, hoce li cijenu sta korigovati?Nije losa ako volis velike sise i guzu
Ma taman...zena daje sve od sebeJe li puno debela, hoce li cijenu sta korigovati?
si dobio broj? mozes podijeliti ?Jel bio neko kod ove Milice sa Col-a, na Otoci navodno radi?
Uzmi pola h. Cura bolja izgledom od 99% ostalihInes nije, pa da je top model pa i nekako ali 500KM ovako i sve jos onda dodatno ako hoces ovo ili ono je previse
ova "crnka" nije normalna . . neće da kaze cijenu a ni sliku da posalje da vidimo kako izgleda . .Ukucaj na tražilici crnka naci ces brzo haha
imas više informacija o ovoj denisi?denisa sa stupa nudi masaže sa happy endom...je li neko bio??
100e pola sata ili sat?Ma taman...zena daje sve od sebe
Bio 2 puta u mostaru
I cekam da opet dodje
100 e
javi ako budes isaoNeko iskustva sa tonkom iz Doboja sa seksadresara pozz
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |