Ma imam ja oglase i brojeve, ima vise brojeva pa me zanima koja je pozadina, ljubazna je, na slikama top, ali previse lijepa prica da bude istinita.Nisam bio ali imam br ako hoces da joj se javis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma imam ja oglase i brojeve, ima vise brojeva pa me zanima koja je pozadina, ljubazna je, na slikama top, ali previse lijepa prica da bude istinita.Nisam bio ali imam br ako hoces da joj se javis
Cime castis imam ja sigurna dodje na adresuDobar dan vam svima želim. Ako neko ima i ako želi podjeliti, broj provjerenih djevojaka u i okolici Zenice, Žepča, Travnika bio bih mu zahvalan. Oglase sam pregledao i većinom su fake. Častim za prave kontakte.
Cime castis imam ja sigurna dodje na adresu
Jel bio iko u skorije vrijeme sa ovom Mirhom Mulabdic i Aldijanom Makic izgleda da su vec duze vrijeme u Sarajevu prostitucija im u Njemackoj izgleda propala
Mlada, oko 25g. Mala, zgodna crnka.Koliko god otprilike ima Sofija?
Oboje su dobri i oboje su danas u Banja Luci.
Oboje su dobri i oboje su danas u Banja Luci.
Ia li neko kontakt?U ponedjeljak i utorak Katy je u BL-u, tako da ko želi ići, samo naprijed.
Ines topIma li ista dobro u banjaluci ili je idalje mrtav grad
Hvala na odgovoru.Mlada, oko 25g. Mala, zgodna crnka.
Prijatna i opustena cura.
Malo je ovakvih cura kod nas
???Jel bio iko u skorije vrijeme sa ovom Mirhom Mulabdic i Aldijanom Makic izgleda da su vec duze vrijeme u Sarajevu prostitucija im u Njemackoj izgleda propala
PpIma li iko slucajno ista zs Kiseljak,Kakanj,Visoko castim???
Pppotpisujem
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |