BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Postujem..ali zasto mi onda raja ovdje zatrpa inbox pitanjima za broj dalmatinke (njen stvarno nemam jer je strogo preporuka) ili broj albanke mi je trazilo vec 10 ljudi..Albanka ce dolaziti u Sarajevo i radit ce kod mene u stanu od 01.07. nekih 15 do 20 dana..al zbog nekoliko idiota(izdrkanih tastatura mangupa) ovdje ce broj dobiti samo par ljudi koji su samnom ok..
😎
Ajde daj nam makar jedan broj ovdje i sada da znamo da nisi supljak

E ne mogu da vjerujem šta čitam, cuj na masazu dodat još 100 da ti ga izdrka, zar nije bolje dodati još 50 i obaviti pola sata sa top ruskinjom 😂😂
Bio sam proslo ljeto kod dame, onako osrednja riba, prodaje pricu da radi u apoteci, odradio i ne bih se vise vratio. Neugodno iskustvo sa kondomom, cak sam i pomislio da je namjerno ga pukla. Hrpa duplih testova na sve(mogao sam 10 riba platit), sve je bilo ok, pa ili sam ja imao srece ili je bila cista.

Pozdrav svima, trazim neku stariju za druzenje ili trojku.
Gradovi: Mostar, Čitluk, Čapljina, Ljubuški, Neum, Vrgorac, Metkovic, Ploče, znaci taj region.
Imam 25 godina, atletske sam gradje(mišićav), alat 16 cm.
Javite se ako ste zeljni avanture🫢, potom cemo razmijenit slike, ozbiljan momak, sve anonimno.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh