Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas cecin brojCeca je top picka u poredzenu sa ovima drugima
Koliko sam u toku ne radi vise.Poz, zna li neko iz TZ Ines, spominjala se na forumu ali niko nije njen br postavio. Castim za broj 50e
Da razjasnimo nesto.koga si ti nasao preko ip adrese
Mnogo ti hvala na ovom postu tebra.. nadam se da ce doticna vidjeti ovo..i skontati da je kretenko laze i koristi..majku mu jebem u usta klosarska smrdljiva ovako javno..Da razjasnimo nesto.
Niko nikoga ne moze naci preko IP adrese putem ovog foruma.
1 - Samo administrator foruma moze vidjeti IP adrese.
2 - Cak i ako administrator foruma nekome oda neciju adresu ona sama po sebi nista ne znaci ako internet provajder ne ustupi informacije o korisniku koji je koristio tu IP adresu (sto je zabranjeno zakonom te korisnik moze tuziti pruzaoca interet usluga zbog odavanja licnih podataka, u EU to GDPR zakon regulise).
3 - IP adresa je dinamicka, to znaci da je dovoljno da korisnik resetuje ruter i nakon toga IP adresa ce se promijeniti.
4 - Korisnik moze koristiti tudji (ili pre paid) internet. I u ovom slucaju IP adresa ne znaci nista.
Shodno tome zamolio bih sve "hakere" na ovom forumu da prestanu srati o IP adresama i o necemu o cemu nemaju pojma. Bok.
Javi se u ppJel ima neko broj od neke djevojke/dame za Mostar?
Ja imam broj ali ,nekoliko ljudi je zvalo i rekla je da ne radi visePoz, zna li neko iz TZ Ines, spominjala se na forumu ali niko nije njen br postavio. Castim za broj 50e
seeking se ubio za tebeDa li ima neka djevojka da bi isla u Mostar 5 dana kuca sa bazenom?
Jesi li ti bio kakva je?Ja imam broj ali ,nekoliko ljudi je zvalo i rekla je da ne radi vise
Sta ti radi Amer decko joj novi em ti uzeo trebu em laze na tebe em ga ona objavljuje na story uz inat tebi,pravda za ElkijaMnogo ti hvala na ovom postu tebra.. nadam se da ce doticna vidjeti ovo..i skontati da je kretenko laze i koristi..majku mu jebem u usta klosarska smrdljiva ovako javno..
Nisam bio,jer je dok je radila ,trazi dogovor 1 ili 2 dana unaprijed i mogla je strogo u jutarnjim satima najkasnije do 13/00 ,meni nije odgovaralo zbog posla,a vikendom kada ne radim,ona nije radilaJesi li ti bio kakva je?
Njoj nek je sretno u životuSta ti radi Amer decko joj novi em ti uzeo trebu em laze na tebe em ga ona objavljuje na story uz inat tebi,pravda za Elkija
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|