Koji gradSlobodna veceras pisite![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji gradSlobodna veceras pisite![]()
ElkiIzvinjavam se ostalim forumasima..
Posto vidim da momak od Crnke Ane prati forum i uz to laze njoj i njenoj drugarici sve moguce o meni..
Pa picko kome lazes da imam zenu..kome lazes da sam ti se javio..koga si ti nasao preko ip adrese..sto im lazi pricas picko smrdljiva..
Ima ona moj broj zna sve o meni i adresu stanovanja uzmi br javi se idemo ja i ti na pivo pa slazi mi u oci..
Da te pitam gdje si bio kad joj je bilo tesko..Sto je pustas da svi bale po njoj picko smrdljiva..
Sto joj ne das pare za sta joj trebaju kao sto sam ja radio..Boga pitaj sta si sve slagao a nema potrebe to da radis jer ja nemam sta izgubiti niti cu ikada bjezati ni pred kim..
Picko usrana..Jebem te u usta klosarska..
Mozes li broj napisati ?Slobodna veceras pisite![]()
SarajevoKoji grad
Drug iskreno i ti si je promovisao ovde gdje i kada radi tako da i ti nisi nista bolji balili su po njoj i kad je sa tobom bilaIzvinjavam se ostalim forumasima..
Posto vidim da momak od Crnke Ane prati forum i uz to laze njoj i njenoj drugarici sve moguce o meni..
Pa picko kome lazes da imam zenu..kome lazes da sam ti se javio..koga si ti nasao preko ip adrese..sto im lazi pricas picko smrdljiva..
Ima ona moj broj zna sve o meni i adresu stanovanja uzmi br javi se idemo ja i ti na pivo pa slazi mi u oci..
Da te pitam gdje si bio kad joj je bilo tesko..Sto je pustas da svi bale po njoj picko smrdljiva..
Sto joj ne das pare za sta joj trebaju kao sto sam ja radio..Boga pitaj sta si sve slagao a nema potrebe to da radis jer ja nemam sta izgubiti niti cu ikada bjezati ni pred kim..
Jesam promovisao sam..priznajem..ali isto tako sam bio uvijek tu za nju..i sada sam..Drug iskreno i ti si je promovisao ovde gdje i kada radi tako da i ti nisi nista bolji balili su po njoj i kad je sa tobom bila
Vrijedi svakako, preporuka od mene..uđeš vidis, popričaš ako ti ne odgovara,ne odgovara nije svačiji ukus istiNeko da ostavi recenziju za ANNU CRNKU da li je kao na slici i vrijedi li otici?
Samo ako imas tetovaze po sebi obuci duks da ne stradas bzvzNeko da ostavi recenziju za ANNU CRNKU da li je kao na slici i vrijedi li otici?
Ne kontam zasto to? Imam tetovaze po cijelom tijeluSamo ako imas tetovaze po sebi obuci duks da ne stradas bzvz![]()
Kontakt ?Sarajevo
Zimska garderoba i ne sikiraj se..cigle su spremne da se naplacuju na ulazu..dosta je bilo..Ne kontam zasto to? Imam tetovaze po cijelom tijelu
tebi je mozak devastiranJesam promovisao sam..priznajem..ali isto tako sam bio uvijek tu za nju..i sada sam..
Ali sam isto tako dosta puta sve termine na dan ja uzimao..pomagao uvijek kad sam god mogao..davao za sta god je trebalo kad god sam bio u mogućnosti do zadnjeg feninga..i dan danas bih isto to i ona zna..
Samo me zanima sto ljakse futavi laze da sam mu se javio i ostalo..Jel mu smetam..picka koja je samo koristi..
Evo bit cu danas u blizini pa nek ljakse dodze..bit cu sam..nije frka..
nije ti ovo privatni blog. odi napravi account na twitteru pa tamo seriIzvinjavam se ostalim forumasima..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|