anoniman_TZ
Well-known member
Odakle si, koji grad, koliko imaš godina?Takodjer dobit cete par slika u privatnim porukama ili mozemo na poziv sve se mozemo dogovoriti kako bi vi uzivali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle si, koji grad, koliko imaš godina?Takodjer dobit cete par slika u privatnim porukama ili mozemo na poziv sve se mozemo dogovoriti kako bi vi uzivali.
Odakle si, koji grad, koliko imaš godin
Javi se privatnoTrazim damu da je oralno zadovljim i da zeli pozu 69. Placam duplo ako treba.
Sarajevo![]()
Sarajevo, 23Odakle si, koji grad, koliko imaš godina?
ako si novi/nova, javi se profilu hajko, da ti da savjete i uputi te u svijet prostitucije.. radi sam muskarcima i zenama, placaa po satuTakodjer dobit cete par slika u privatnim porukama ili mozemo na poziv sve se mozemo dogovoriti kako bi vi uzivali.
sacekat cemo da se nahvalis sa drugih profilaSarajevo, 23
imas na col crnkinju top trebaci uslugaEGE mrtav potpuno, nesto sada u Sarajevu?
Dolaze po dogovoru
Sve se ja slazem sa tobom drug, ali kako doci do njih ako ih nema na oglasima ili forumu?kako nema, imaju jos dvkje za koje ja znan samo ne trpaju se kao debeladora po oglasima da bi si nasle klijente, ima i jedna koja iz orasja dolazi radit u brcko po pozivu..
Uz najstroziju diskreciju naravnoDa li postoji neka djevojka ili zena na podrucju Mostara koja je raspolozena za druzenje veceras na cijelu noc.
1000 evra placam za druzenje od 22h do 07-08h.
NerminaImal ista u ovom Mostaru boga mu
Bolesna ZarazenaDoboj mrtav niko nista ne da staje sa zunic onom sto vozika
Ceca ti je Drug ZarazenaKo ono ima neku iz Doboja Jel ceca ili nesto novo
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|