BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

De dromfuljo idi ga popuši drotu za cvaju i burek prođi se normalnih ljudi što imaju toliko dotojanstva da ga ne stavljaju u izdepilirane veprove! Lakše vam je cinkati i drukati konkurenciju nego se okupati i zube popraviti!
De dromfuljo idi ga popuši drotu za cvaju i burek prođi se normalnih ljudi što imaju toliko dotojanstva da ga ne stavljaju u izdepilirane veprove! Lakše vam je cinkati i drukati konkurenciju nego se okupati i zube popraviti!
cek malo to ti mati dronfulja rekla ti ona kako su nju prije nazivali kurvin sine

Znam sve drug moj žao mi je, neka ti je sa srećom i da i da ti Bog pomogne da se izliječiš, nemoraš se ni oženit, nije to bitno..
To ti sebi pozeli a ja kad bi ovde pisao koga sam sve ganjao ozenjene jos prosle godine imam i slike i gdje zive gdje rade al o tom po tom i adrese onaj ko cita zna da sam ga lovio pred vratima necu da spominjem koja radi i sta je bilo znamo on i ja

To ti sebi pozeli a ja kad bi ovde pisao koga sam sve ganjao ozenjene jos prosle godine imam i slike i gdje zive gdje rade al o tom po tom i adrese onaj ko cita zna da sam ga lovio pred vratima necu da spominjem koja radi i sta je bilo znamo on i ja
Nemoj to drug radit, to je bolest, brini se o sebi, živi svoj život, nađi sebi žensku, izađi u grad, budi gospodin, plati piće, pojebi besplatno...uživaj u svom životu, ovo ti je moj besplatni savjet..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh