Evo jedna recenzija od mene , nazalost ne mogu pronaci oglas njen vise na EGE , posto nisam juce mogao pronaci domacu djevojku za dupelizanje , javio sam se Brazilki iz Tuzle sa EGE profil Baby , rekla mi je da nije u mogucnosti za termin ali mi je dala broj prijateljice svoje +387 62 351 504 , javio sam se na broj , tamo je tamnoputa Brazilka, ugovorili smo na kraju pola sata termin po cijeni od 60 eura samo, mislio sam da je prevara. Prostor jeste malo zabacen teze ga pronaci , jer su uzele sobe u blizini skvera .Kada sam dosao ceka djevojka sa slike , ista kosa, lice sve kako mi je i poslala na Whatsaap , oral moze bez kondoma , ostalo sve s kondomom . Poze mijenja takodje sve , ne voli bas da jase umori se brzo ali ne odbija. Sto se tice komunikacije engleski zna neke pojmove sasvim dovoljno da se sporazumite u toku sexa , na kraju sam ostao sat vremena, ne gleda na vrijeme. Sve u svemu korektna usluga , iako sam bio skeptican jer je pristala na 60 eura i to joj je kaze najniza cijena.Da napomenem jos djevojka je cista i uredna i takodje nema niko drugi u sobama snjom niti ispred.