Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sacekaj neki određeni period 3-4 sedmice - 5-6 mjeseci pa ćeš onda znati jesil šta dobio ili ne
Neka hvala bio sam stobom vise ne kad te bog sami zna guzilo prije mene taj dan dje su stigli bez kondoma picka usta joj boze kodbtebe se gratis dobija bolestIceBoss995 ako imas muda al samo ih sredi ljubim te de doleti uzivo do mene licno mojoj kuci javi se na moju adresu dodji i molim te ko boga te molim sve ovo sto si pisao u oci mi kazi, evo samo doleti bar na 5 min pocasticu te samo dodji
Jesam i ja majmun trcim gde je uletao svako kako je htioIceBoss995 ako imas muda al samo ih sredi ljubim te de doleti uzivo do mene licno mojoj kuci javi se na moju adresu dodji i molim te ko boga te molim sve ovo sto si pisao u oci mi kazi, evo samo doleti bar na 5 min pocasticu te samo dodji
Jaca, Snijeza i mozda EnidaPozdrav drustvo imal sta za doboj jelah tesanj maglaj l.p
Ili AlenkaJaca, Snijeza i mozda Enida
Za vecinu polnih bolesti ti traje inkubacija 6 mjeseci, tako da cisto mozes znati od koga si sta pokupio. Ali eto, ovu ne trebas ni pljuvati vjerujem da je vecina nebi ni djaba guzila ali haj….Neka hvala bio sam stobom vise ne kad te bog sami zna guzilo prije mene taj dan dje su stigli bez kondoma picka usta joj boze kodbtebe se gratis dobija bolest
Nisi ti dobar s glavom nikako, prije nego sto odes doktoru de ti otidji malo psiihijatruNeka hvala bio sam stobom vise ne kad te bog sami zna guzilo prije mene taj dan dje su stigli bez kondoma picka usta joj boze kodbtebe se gratis dobija bolest
Hahahah da da sjedi kuci sa svojih 100 km u dzepu, a ja i dalje dnevno brojim hiljadarke :*Za vecinu polnih bolesti ti traje inkubacija 6 mjeseci, tako da cisto mozes znati od koga si sta pokupio. Ali eto, ovu ne trebas ni pljuvati vjerujem da je vecina nebi ni djaba guzila ali haj….
Koja s jeza odakle jeJaca, Snijeza i mozda Enida
Ma broji ti i milijarde ja ti zelim, znam kako izgledas kad si davno bila u Sarajevu, licno te nebi karo ni za djabe…. ali stvar ukusa.Hahahah da da sjedi kuci sa svojih 100 km u dzepu, a ja i dalje dnevno brojim hiljadarke :*
Ma broji ti i milijarde ja ti zelim, znam kako izgledas kad si davno bila u Sarajevu, licno te nebi karo ni za djabe…. ali stvar ukusa.
aj ne lazi fukaro ofucana, cuuj nemas oglass, sad hoces rec da razvaljujes se odp osla sa svojih 125 kg i 1,55 visineNemam ti ja oglase moj broj daju preko preporuke, a ovde sam usla jer mi je jedan drugar rekao sta ovaj napaceni mali pise pff
ahahh, i nije punija, nego predebela..![]()
Punija djevojka Dora opet u Banjaluci!!
Crnokosa Dora sa zanosnim oblinama te ceka na druzenju u Banjaluci. Prvi kontakt WhatsApp poruka +38766-427/614. Diskrecija, higijena i ljubaznost zagarantovani. :) Vidimo se mod mene. Pišite mi.www.asoglas.com
i to si u pravu, ni hajko je ne bi jebo, on samo plati da bi joj dijelio ispravne savjeteZa vecinu polnih bolesti ti traje inkubacija 6 mjeseci, tako da cisto mozes znati od koga si sta pokupio. Ali eto, ovu ne trebas ni pljuvati vjerujem da je vecina nebi ni djaba guzila ali haj….
Moze kontakt u ppJaca, Snijeza i mozda Enida
A ti promjeni posao , samo reci koliko dnevno ih primis i svrse u tebi bez kondomaNisi ti dobar s glavom nikako, prije nego sto odes doktoru de ti otidji malo psiihijatru
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|