BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ti odjebi sa pickicama ne pisem ti nisi samo neiskusan vec i nedojeban a star nisam i picke ne trazim dzabe jebem ti kevu
Čim ovako svakome jebeš kevu vidim da nisi matorac, nego neodgojeno derište koje se nada da će džaba pičke dobit ako brani kurve.
Šteta po nas što ti stari u kevu svršio, da bar nije, onda bi svijet bi bio bolji za jednog manje neodgojenog glupana.
Aj sad kmeči i drkaj na poruke sa foruma

Raja, jel ima neko videe od onog para iz Sarajeva, sto su kacili na Balkanjizz??
Mala ima plave oci, crnu kosu, dobru guzu. Uziva dok se kara.
Na jednom videu im se bas glasno cuje TV u pozadini.
Volio vi doci do tih videa ako ima ko da podjeli. 😊😊

Čim ovako svakome jebeš kevu vidim da nisi matorac, nego neodgojeno derište koje se nada da će džaba pičke dobit ako brani kurve.
Šteta po nas što ti stari u kevu svršio, da bar nije, onda bi svijet bi bio bolji za jednog manje neodgojenog glupana.
Aj sad kmeči i drkaj na poruke sa foruma
Da je tebe bogdom tvoj otreso od sljivic jedan kurtoncic manje

Znam sad ko je ovaj sjetih ga se, dosao si u iznajmljen stan sto sam iznajmila, bio si neobrijan sav dlakav kad sam ti rekla sa se istusiras ti si rekao tusirao sam se, a osjetio si se malo, i rekla sam ti da ne zelim s tobom nista ti si se nadrndao jer si dzaba dosao, ako si tako iskompleksiran sto sam te vratila nazad posle tog sto sam vidjela koliko vodis higjenu o svom drugaru dole ti fakat nisi dobar s glavom, okupaj se

Znam sad ko je ovaj sjetih ga se, dosao si u iznajmljen stan sto sam iznajmila, bio si neobrijan sav dlakav kad sam ti rekla sa se istusiras ti si rekao tusirao sam se, a osjetio si se malo, i rekla sam ti da ne zelim s tobom nista ti si se nadrndao jer si dzaba dosao, ako si tako iskompleksiran sto sam te vratila nazad posle tog sto sam vidjela koliko vodis higjenu o svom drugaru dole ti fakat nisi dobar s glavom, okupaj se
Pusti budalu gdje se mogu vidjeti slike imali oglas negdje

IceBoss995 ako imas muda al samo ih sredi ljubim te de doleti uzivo do mene licno mojoj kuci javi se na moju adresu dodji i molim te ko boga te molim sve ovo sto si pisao u oci mi kazi, evo samo doleti bar na 5 min pocasticu te samo dodji

E jest nam neki forum u p.m. Prije desetak godina raja u ovom sportu bila normalna, davali jedni drugima preporuke. Odmah i cure bile otvorenije za saradnju. Žene uživale i zarađivale, mi isto uživali, a gledaj sad. Samo svađa na svakoj jebenoj stranici
Pa šta očekuješ kad ovdje većina nema za sladoled a ne za dobru pičku, po čitav dan vise i komentarišu bespotrebne stvari. Od 2680 stranica samo na par imaš recenziju ostalo babske priče

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh