Šta bi šefe, boli te to što sam ti rekla 150 KM 1 sat, a ti kažeš ne vrjediš ti debela toliko, mogu ti dati 50 KM za sat, a ja ti kažem može ako cu ja tebe jeb.... sa dildom u tih sat vremena. Ko zna sa kakvim se ti matorkama tamo vucaraš, zaboravio si da sam još uvijek sačuvala poruke što si pisao i broj tvoj, nemoj mnogo da lupetaš.
Od mojih 14 stalnih mušterija niko nije problema nikada u životu imao, a ti koji nisi ni došao kod mene si dobio nešto, opaa to mora da je magija.. sve u svemu lep poz i ne laprdaj mnogo, mogao bi ti broj završit tamo gdje ne bi s
Šta bi šefe, boli te to što sam ti rekla 150 KM 1 sat, a ti kažeš ne vrjediš ti debela toliko, mogu ti dati 50 KM za sat, a ja ti kažem može ako cu ja tebe jeb.... sa dildom u tih sat vremena. Ko zna sa kakvim se ti matorkama tamo vucaraš, zaboravio si da sam još uvijek sačuvala poruke što si pisao i broj tvoj, nemoj mnogo da lupetaš.
Od mojih 14 stalnih mušterija niko nije problema nikada u životu imao, a ti koji nisi ni došao kod mene si dobio nešto, opaa to mora da je magija.. sve u svemu lep poz i ne laprdaj mnogo, mogao bi ti broj završit tamo gdje ne bi smjeo.
Od mojih 14 stalnih mušterija niko nije problema nikada u životu imao, a ti koji nisi ni došao kod mene si dobio nešto, opaa to mora da je magija.. sve u svemu lep poz i ne laprdaj mnogo, mogao bi ti broj završit tamo gdje ne bi smjeo.
Ma sta kazes , kad sam bio kod tebe imas tetovaze po rukama prsima i lijevoj nozi i stomacinu do zuba na vrata izlazis na kant , sreca tvoja nije nista ozbiljno kao infekcija , jedino sto mi ostalo po usnama kraste , posle mi se javljaju u privatnim porukama momci nema ko te nije jebavao bez kondoma i u picku i u usta i svrsavao ja budala pritao bez kondoma i lizao te po grudima ko zna koliko se tu muda počešalo taj dan . Pa vi ljudi idite kod ove lude drogirane koju tambura ko stigne