De pusti ove debile da su oni bili gdje si ti samo si ti pametna ne ides grlom u jagode cim to pise Boy mozes mislit pickopacenici il pederi uvali im onaj od 22cm nek im oci ispadnuOk neka ti znas to je vazno.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
De pusti ove debile da su oni bili gdje si ti samo si ti pametna ne ides grlom u jagode cim to pise Boy mozes mislit pickopacenici il pederi uvali im onaj od 22cm nek im oci ispadnuOk neka ti znas to je vazno.
jest jest buagahahhhh a komsije ti pisu oglas umjesto tebeJa vidjela ha ha jado ja bila u Sa niko ovde nije znao,jer ne pisem ovde.A ovi vrijedi li moje usluge ili ne jbg ja uzmem 150€,NEMOGU SE SVIMA DOPADAT KAO NI VI MENI POZ. LIJEP DANCIC
debil te je napravio sta branis u tz se ona jebe jos uvijek za 80-100 maraka al naleti i poneki tupan koji da 150 euraDe pusti ove debile da su oni bili gdje si ti samo si ti pametna ne ides grlom u jagode cim to pise Boy mozes mislit pickopacenici il pederi uvali im onaj od 22cm nek im oci ispadnu![]()
Cuti bolan ne provaljuj se sto ne ides da vidis dal se jebe ili nedebil te je napravio sta branis u tz se ona jebe jos uvijek za 80-100 maraka al naleti i poneki tupan koji da 150 eura![]()
Prvo te cijene nemozete ni na sickom da nadjete vise tih 80/ 100km a vidim ovde traze i po 50km da jebu zato cuti bolan ne branim nikog ja da sam kurvica22 ni ja ne bi dao ispod 150€ kurvice22 samo jako i ne obaziri se na ove sljamove ovde ja znam ko si i sta si u sebe ulozila a ovi pickopacenici jebu ovde gluhonijeme pedere ciganke neke sto imaju sifilis aaaaadebil te je napravio sta branis u tz se ona jebe jos uvijek za 80-100 maraka al naleti i poneki tupan koji da 150 eura![]()
Pronaso si se za debil nije valjdadebil te je napravio sta branis u tz se ona jebe jos uvijek za 80-100 maraka al naleti i poneki tupan koji da 150 eura![]()
Go go plesacica vrti guzom ima posla i za tebePronaso si se za debil nije valjda
Uljani lubrikanti i kondom ne idu zajedno. Za kondom se koriste lubrikanti na vodenoj bazi.Uzima ulje, da stavi na guzu i na kondom ali kako sam krenuo da stavljam kondom u guzu on puca,
Šta bi šefe, boli te to što sam ti rekla 150 KM 1 sat, a ti kažeš ne vrjediš ti debela toliko, mogu ti dati 50 KM za sat, a ja ti kažem može ako cu ja tebe jeb.... sa dildom u tih sat vremena. Ko zna sa kakvim se ti matorkama tamo vucaraš, zaboravio si da sam još uvijek sačuvala poruke što si pisao i broj tvoj, nemoj mnogo da lupetaš.Samo se cuvajte ljudi dore debele iz brckog kad to guzi danas 10 ljudi , polovina bez kondoma , jer sam nesto zakacio od nje
Samo ostro udri ove debile to sam i reko oni bi za 50 nista nisam pogrijesio jos lupetaju sto ne znaju samo ih stavi javnoŠta bi šefe, boli te to što sam ti rekla 150 KM 1 sat, a ti kažeš ne vrjediš ti debela toliko, mogu ti dati 50 KM za sat, a ja ti kažem može ako cu ja tebe jeb.... sa dildom u tih sat vremena. Ko zna sa kakvim se ti matorkama tamo vucaraš, zaboravio si da sam još uvijek sačuvala poruke što si pisao i broj tvoj, nemoj mnogo da lupetaš.
Od mojih 14 stalnih mušterija niko nije problema nikada u životu imao, a ti koji nisi ni došao kod mene si dobio nešto, opaa to mora da je magija.. sve u svemu lep poz i ne laprdaj mnogo, mogao bi ti broj završit tamo gdje ne bi smjeo.![]()
Pa da zamisli ti kakav je on covjek onda da tako siri dezinformacije cuj 10 dnevno ja ni 3 ne primim dnevno kod sebe u stan kamoli 10Samo ostro udri ove debile to sam i reko oni bi za 50 nista nisam pogrijesio jos lupetaju sto ne znaju samo ih stavi javno
Ma nemaju drugog posla debili ograceni ko balkon sta koga briga ko koliko naplacuje da li neko kome da ovoliko onoliko kakav je ko pa brate zaobidji ako ti ne pase i ja se volim zezat al sad nisam cigan toliki mogu mislit kakvih vama debila dodjePa da zamisli ti kakav je on covjek onda da tako siri dezinformacije cuj 10 dnevno ja ni 3 ne primim dnevno kod sebe u stan kamoli 10i plus to sto govori je kleveta, jer ja redovno idem na testiranje svih mogucih nalaza sto se tice stvari tih dole, i nikad hvala Bogu nista u zivotu nisam imala, niti je ikad iko imao problem samnom a bilo je dosta muskaraca, koji su dolazilo 3 4 x kao musterije pa posle ostali prijatelji i sada se normalno druzimo, mislim stvarno iceboss995 ako si vec isfrustiran ne moras bas na ovaj nacin to da ispoljavas, idi udaraj vrecu ili nesto
Ja jos pisem oglas imas problem da te nataknem na ovaj svoj da mi malo promjesas po njemujest jest buagahahhhh a komsije ti pisu oglas umjesto tebe![]()
Jos me poceo vrjedjat, kao debela, idi jeb... tatu sa dildo, poceo slat slike nekih manekenki i kao kad budes kao one mozda ti i platim sat 150 km ili 100€ nebitno, pa mi posle pisao kolke su ti muzare de da vidim, blabla znas kako bolestan likMa nemaju drugog posla debili ograceni ko balkon sta koga briga ko koliko naplacuje da li neko kome da ovoliko onoliko kakav je ko pa brate zaobidji ako ti ne pase i ja se volim zezat al sad nisam cigan toliki mogu mislit kakvih vama debila dodje
Ma de nema on marke nek drka jebo mater svaki sto te kontaktira ako mu se ne svidjas desanka sakic i cao ljubomorni trebala si rec moze i kad dodje ti njemu umjetniJos me poceo vrjedjat, kao debela, idi jeb... tatu sa dildo, poceo slat slike nekih manekenki i kao kad budes kao one mozda ti i platim sat 150 km ili 100€ nebitno, pa mi posle pisao kolke su ti muzare de da vidim, blabla znas kako bolestan lik
Trebala sam rec da dodje jer je dalje bio i ispalit gaMa de nema on marke nek drka jebo mater svaki sto te kontaktira ako mu se ne svidjas desanka sakic i cao ljubomorni trebala si rec moze i kad dodje ti njemu umjetni
Ma budi pametna uzmi mu i 50km mater mu ja zguzimTrebala sam rec da dodje jer je dalje bio i ispalit ga![]()
I ti si svakom loncu poklopac, tko god napiše nešto loše o nekoj kurvi sa foruma, odmah staješ u njezinu obranu, nebitno o kojoj se radi i je li to napisano istina ili nije, misliš da će ti dat pičke džaba ako staneš u njihovu obranu jel?Ma budi pametna uzmi mu i 50km mater mu ja zguzim
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|