davidoff95
Member
Ima neka mala @Kurvica22 al nikako doc do njeKontakt za tuzlu i okolinu neko da ima? Platim za informacije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima neka mala @Kurvica22 al nikako doc do njeKontakt za tuzlu i okolinu neko da ima? Platim za informacije
S njom je lagan dogovor, ne cjenkas se i imas prolaz. Uredna je i top je.Ima neka mala @Kurvica22 al nikako doc do nje
to sto ti pises nisu recenzije+998 99 374 46 89, e moji paćeniče. Džabe kad je ovde većina čast izuzetcima jadnici. Koji para nemaju pa samo curama poruke salju.
I kad neko pokuša napisati ozbiljnu recenziju, vama je to SF žanr. Jbg. sad da se pravdam glupo je. Ali pametni i ozbiljni ljudi kojih sigurno ima neka znaju. Eto im i broj.
za to postoje ustanove. a i straniceDruže kao da je bitno.
Posalji poruku pa pitaj. Ako ti kaže da je na 2 a ustvari prvom spratu preko puta Ekvatora, u BL. I ako odgovara opisu kada odeš.
Hoćeš obećati da ćeš mi se izvinuti ovde javno.
Šalim se živ i zdrav bio.
Meni ovaj forum dođe kao psiho terapija.
Ovo sto radim ne smem nikom pričati osim ovde anonimno. Pa m nekako bude lakše. A da li ceš mi neko povjerovati. To nista ne mjenja. Pozdrav
udala se alooCastim te imas li Cecin broj
Može brojJavi se u pp, imam broj
Imam ja Ruskinju jednu al je obrisala broj jer ste joj dosađivali a niko se nije pojavljivaoLjudi, imate li brojeva za Mostar ista, al da je provjereno isplativo
Nista drugImal šta za Brčko?
Pisano je više puta tu da ne vrijedi gubiti vrijeme na to,i ja sam imao slično iskustvo u Mostaru i kad sam konačno dogovorio susret tamo neki odron mi otvori nebi je štapom darno.Jebene polurretardirane kineske drolje.
Ja ne znam koliko ih ima po tim stanovima na stupu i da li same ugovaraju sad ili uz nečije posredstvo ali sam imao razgovor sa najmanje 4 i danas sam sat vremena ketio na stupu u pokušaju da se dogovorim sa jednom al očito se sve koordinišu sa nekim a taj neko je vjerovao da sam drot i to ti je. Slao slike para, zgrade, majice itd. dzaba. Drot pa drot. U svakom slučaju otišao sam frustriran maksimalno, nemojte se u nedostatku opcija baviti sa glupim droljama odraslim na poljima riže, za degeneka su ocmi.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|