Ma druže plava sa Nove Otoke pisano milion puta ima x oglasa krš teskiNeko ista za Sanju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma druže plava sa Nove Otoke pisano milion puta ima x oglasa krš teskiNeko ista za Sanju?
Usluga 0 bodovaimam ja. bio sam prosle sedmice nudi u oglasu neku super specijalnu masazu, a u sustini malo te namaze uljem po nogama, popusi ti i cao. 150 km je meni previse za to sto ona nudi.
PozZz Mišo, inače se ne oglašavam, niti čitam komentare ovde jer me ne zanimaju, i zato što znam da ovde svega ima osim pravde, krivu Drinu niko nije ispravioBio sam kod ove Maja98 u BL,katastrofa,debela,pijana,kao dosao si kod mene,moja pravila.U fazonu zurim,nikad vise.
Realno,kod nje i Sofije se jedino isplati otići što se tiče domaćih cura na forumu..ostale bi najradije da daš 100eura izdrkaš sam sebi i odešCrnka je najbolja sto jes-jest,ljubazna,imas pola sata,izgustas lagano guz ,sise,sve natenane.Nije ono stavi na brzinu i bjezi,i jednostavan dogovor.Top!
Kralju uzele im posao lopatomJesu i ja sam čuo. Testirale ih domaće prodavačice ljubavi brzim testom i sve bile pozitivne. Kažu sve besplatno testirane. Navodno se uzima uzorak stolice ujutro prije doručka.
Sta ima 200 plus porukaPozZz Mišo, inače se ne oglašavam, niti čitam komentare ovde jer me ne zanimaju, i zato što znam da ovde svega ima osim pravde, krivu Drinu niko nije ispravio
Ali tebi moram odgovoriti, prvenstveno jer si novi član...
O meni se ovde pisalo svašta, od toga da tražim xbon, da se bavim prevarom, da ovo- da ono.
Ko god je bio kod mene zna moju ponudu, velika je laz da ne dozvoljavam dodire i da sam bahata, nasuprot vrlo sam komunikativna.
Svakome pre dolaska naglasim da nudim samo oral i klasiku seks.
Ko god je bahat, bezobrazan i ko god da misli da me je "kupio" za tih pola sata, a ne platio moje usluge koje naglasim pre dolaska, dobiče isto tako bezobrazno ponašanje od mene.
Što se tiče ljudi koji se žale da ne odgovaram na poruke, ja svaki dan primim 200+ poruka,a ne radim svaki dan, da sam samo na telefonu ne bih uspela da odgovorim, i prioritet su mi stalni klijenti koji imaju i moj privatan broj telefona. Kome nije jasno šta sam napisala nek mi se javi na whatsapp poslaću preko 30-40 poruka koje su mi napisali ljudi koji su bili i otišli od mene.
Od kad sam došla prvi put prošla sam od pretnji, praćenja, slanja "klijenata", klevetanja po ovom sajtu, slanja policije, i ništa me nije zaustavilo da ne ostanem ovde, pa neće ni ovo. Pozz i svako dobro![]()
200+ poruka primim u toku jednog dana, a radim tri dana u nedelji.Sta ima 200 plus poruka![]()
Dodji ti u Sarajevo, da mi sjedemo i popijemo koju, jedan je zivot200+ poruka primim u toku jednog dana, a radim tri dana u nedelji.
Danima kada ne radim i ne odgovaram na poruke.
Danima kada radim, uzmem telefon sat vremena i ugovorom termine, nemam vremena za telefon, jer sam ja sama, nemam nikoga iznad sebe, niti nekog ko će se dopisivati i izgovarati posao umesto mene.
Jedan, tako je, a ljudi ga žive toliko mizerno i jadno, kao da imaju pravo na 5 životaDodji ti u Sarajevo, da mi sjedemo i popijemo koju, jedan je zivot![]()
8/10, oko 35+ godina, luda, vesela, cista dobro radi poso, nije puno para, vrti se po Dobrinji.Mia Miona Sarajevo, Independent | City of Love
Kreni samnom u moje snove,fantazije...osjeti moc ,cari i zadovoljstvo.♡♡ Cekam vas poziv na vapcityoflove.com
Jeli neko bio sa njom iskustva?
125 eura 1h odnosno 1 sex plus 20e smještaj.8/10, oko 35+ godina, luda, vesela, cista dobro radi poso, nije puno para, vrti se po Dobrinji.
Nije joj fiksna cijena, a i da jeste isplati se.125 eura 1h odnosno 1 sex plus 20e smještaj.
Skupa za ono što nudi
Odes malo prosiris vidike bato.Nije joj fiksna cijena, a i da jeste isplati se.
Ja bio kad sam na vrata vidio kakve su okrenuo i otišao nevrijede ni 50 kmPozdrav jel ko bio kod ovih kineskinja u Tuzli vrijedi li 140 maraka
Ne ne, nema kurcenja. Uzet treba u obzir to da je dostupna u sitne sate, da nikada nije izradila, da ne gleda na sat itd itd...Odes malo prosiris vidike bato.
300 maraka za 1x je skupo.
Budimo realni bez nekog lažnog kurcenja
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |