Dobra Bojana, fer i korektna ispostuje dogovor. Mladja je, komunikativna i dobra u krevetu. Za pare koje trazi usluga je na nivouDanas sam u Doboju do 20h ,nakon toga dolazim u Banja Luku do i ostajem do sutra navece
061801368
Bojana![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra Bojana, fer i korektna ispostuje dogovor. Mladja je, komunikativna i dobra u krevetu. Za pare koje trazi usluga je na nivouDanas sam u Doboju do 20h ,nakon toga dolazim u Banja Luku do i ostajem do sutra navece
061801368
Bojana![]()
Danas sam bio kod učiteljice engleskog jezika. Rekla mi je da dam njen broj onome ko želi da je kara, jer je odlična u tome.
PROVJERENO
+38763376640
Jebo ti bon mater raspalu.---
Puni Paket Usluga – 200€ za 1 Sat
Nudim sve usluge sa stranice, s potpunim povjerenjem i sigurnošću. Cijena za 1 sat je 200€.
- Plaćanje po dolasku: Plaćate na licu mjesta. Izdajem Klicker Bon kao potvrdu o plaćanju – odmah u ruke, bez potrebe za slikanjem ili bilo kakvim unaprijednim obavezama.
- Visoki standard sigurnosti: Privatnost i sigurnost su mi na prvom mjestu. Sve se odvija diskretno, sa punim povjerenjem i profesionalizmom.
- Bez stresa, samo kvalitetna usluga: Ovdje ste sigurno i bezbrižno, a svi detalji će biti jasni i transparentni.
Nema skrivenih troškova ni neugodnosti – samo najbolja usluga i potpun mir.
---
---
Nudim sve usluge sa stranice, s potpunim povjerenjem i sigurnošću. Cijena za 1 sat je 200€.
- Plaćanje po dolasku: Plaćate na licu mjesta. Izdajem Klicker Bon kao potvrdu o plaćanju – odmah u ruke, bez potrebe za slikanjem ili bilo kakvim unaprijednim obavezama.
- Visoki standard sigurnosti: Privatnost i sigurnost su mi na prvom mjestu. Sve se odvija diskretno, sa punim povjerenjem i profesionalizmom.
- Bez stresa, samo kvalitetna usluga: Ovdje ste sigurno i bezbrižno, a svi detalji će biti jasni i transparentni.---
- Bez stresa, samo kvalitetna usluga: Ovdje ste sigurno i bezbrižno, a svi detalji će biti jasni i transparentni.
---
Savi 1.000, 00 eura, nemaš to manje ako je takva...svakakvi bog goveda rani..!.
Jebala te ona---
---
Bogami nista , nema ni one dory doroteje iz brckog nedostupna promjenila broj a bila top uslugaIma li ista za Bijeljina, Brcko ?
Zar je moguce da nema bas nista…
Ja ne znam sta je ovo da ne mozes naci nista normalno i okej da se opustisBogami nista , nema ni one dory doroteje iz brckog nedostupna promjenila broj a bila top usluga
Gdje ces nac normalno kad imas jednu kurvu u gradu i odma njih 50-60 zove non stopJa ne znam sta je ovo da ne mozes naci nista normalno i okej da se opustis
U kom si sada gradu hahaDanas sam u Doboju do 20h ,nakon toga dolazim u Banja Luku do i ostajem do sutra navece
061801368
Bojana![]()
Danas sam u Doboju do 20h ,nakon toga dolazim u Banja Luku do i ostajem do sutra navece
061801368
Bojana![]()
Gdje ta uciteljicaDanas sam bio kod učiteljice engleskog jezika. Rekla mi je da dam njen broj onome ko želi da je kara, jer je odlična u tome.
PROVJERENO
+38763376640
400 KM i nalazi se u Hotelu Mepas 200 Eura i bon traziOsim što traži kliker bon od 400 KM
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|