Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas sam bio kod učiteljice engleskog jezika. Rekla mi je da dam njen broj onome ko želi da je kara, jer je odlična u tome.
PROVJERENO
+38763376640
Jebo ti bon mater raspalu.---
Puni Paket Usluga – 200€ za 1 Sat
Nudim sve usluge sa stranice, s potpunim povjerenjem i sigurnošću. Cijena za 1 sat je 200€.
- Plaćanje po dolasku: Plaćate na licu mjesta. Izdajem Klicker Bon kao potvrdu o plaćanju – odmah u ruke, bez potrebe za slikanjem ili bilo kakvim unaprijednim obavezama.
- Visoki standard sigurnosti: Privatnost i sigurnost su mi na prvom mjestu. Sve se odvija diskretno, sa punim povjerenjem i profesionalizmom.
- Bez stresa, samo kvalitetna usluga: Ovdje ste sigurno i bezbrižno, a svi detalji će biti jasni i transparentni.
Nema skrivenih troškova ni neugodnosti – samo najbolja usluga i potpun mir.
---
---
Nudim sve usluge sa stranice, s potpunim povjerenjem i sigurnošću. Cijena za 1 sat je 200€.
- Plaćanje po dolasku: Plaćate na licu mjesta. Izdajem Klicker Bon kao potvrdu o plaćanju – odmah u ruke, bez potrebe za slikanjem ili bilo kakvim unaprijednim obavezama.
- Visoki standard sigurnosti: Privatnost i sigurnost su mi na prvom mjestu. Sve se odvija diskretno, sa punim povjerenjem i profesionalizmom.
- Bez stresa, samo kvalitetna usluga: Ovdje ste sigurno i bezbrižno, a svi detalji će biti jasni i transparentni.---
- Bez stresa, samo kvalitetna usluga: Ovdje ste sigurno i bezbrižno, a svi detalji će biti jasni i transparentni.
---
Savi 1.000, 00 eura, nemaš to manje ako je takva...svakakvi bog goveda rani..!.
Jebala te ona---
---
Bogami nista , nema ni one dory doroteje iz brckog nedostupna promjenila broj a bila top uslugaIma li ista za Bijeljina, Brcko ?
Zar je moguce da nema bas nista…
Ja ne znam sta je ovo da ne mozes naci nista normalno i okej da se opustisBogami nista , nema ni one dory doroteje iz brckog nedostupna promjenila broj a bila top usluga
Gdje ces nac normalno kad imas jednu kurvu u gradu i odma njih 50-60 zove non stopJa ne znam sta je ovo da ne mozes naci nista normalno i okej da se opustis
U kom si sada gradu hahaDanas sam u Doboju do 20h ,nakon toga dolazim u Banja Luku do i ostajem do sutra navece
061801368
Bojana![]()
Danas sam u Doboju do 20h ,nakon toga dolazim u Banja Luku do i ostajem do sutra navece
061801368
Bojana![]()
Gdje ta uciteljicaDanas sam bio kod učiteljice engleskog jezika. Rekla mi je da dam njen broj onome ko želi da je kara, jer je odlična u tome.
PROVJERENO
+38763376640
400 KM i nalazi se u Hotelu Mepas 200 Eura i bon traziOsim što traži kliker bon od 400 KM
Zar je moguce da nema nikakvog kontakta ovih dana ?
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|