Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polize mi picku ta ista policija kao i ja njima kurac kad dodju,ne lupetajTo sam i ja isto rekao,komunikacija 0 bodova,a i čuo sam da je neko valjda prijavio policiji da je pod pratnjom tako da nije sigurno ni ić kad može policija u svakom momentu upast u stan
Debilli ha ha policija mu jebala sve po spiskuKoliko volim kad saznam od drugih da me neko prati vidim da vodite vise vi moj zivot nego ja licno .. Hahahha samo da znate koliko jadno izgledaju vase komunikacije kad po 200 puta pisete i ne dolazite i pogotovo kad se cjenkate .
#nijekioskfirmaje![]()
Nes jebat nemas para hajvanu ne smaraj djevojke po forumuTo sam i ja isto rekao,komunikacija 0 bodova,a i čuo sam da je neko valjda prijavio policiji da je pod pratnjom tako da nije sigurno ni ić kad može policija u svakom momentu upast u stan
A nista novo meni pisu poruke kad ih odjebemNes jebat nemas para hajvanu ne smaraj djevojke po forumu
Opet ljubav miris siri, opet lipe cvetajuZnaci prebacio se sad na drugu![]()
Jel to jos niste skontali ko je Bojana????Ako je potrebno čekati 35h jbg onda
A ne znate fakat ko je dijabola???Mnogi su dali brojeva
Ali ako to treba biti opravdanje za uvrede jbg.
I sasvim normalno pitanje je zašto se ne javlja djevojka.
A Bojana je sama objavila broj
Tako je mokeOpet ljubav miris siri, opet lipe cvetaju![]()
Samo plaćajte debili kad niste sposobni dobit ovakoNes jebat nemas para hajvanu ne smaraj djevojke po forumu
I dalje na vrhu sam, i dalje čekiramo mapu, jedna ljubi me po rani, a druga po vratuJel ovo onaj Crnkin![]()
Kako bih volio da imas muda da se nadjemo pa da te malo izrezem morzu jedan glupi..Vratio se retard, jeb'o mater svoju
A sta ces ti ovde debilu onda ha ha puca te nesto nestasicaSamo plaćajte debili kad niste sposobni dobit ovako
Prvi put pisem ali vidim i drugi isto pisu poput mene tako da nisam jedini. Sad znamo da ne trosim vrijeme djaba na tebe. Ima vas koliko hoces. PoyyPa da mozda ne pisete po 15x ili slicno odgovorili bi kako ja ( Anastasia ) , tako i Silvija . Ja licno ne znam sta treba da uradim da bi evo kao svima ugodila , st svi ocekujete javite se posaljemo sve ne samo nas 2 vec mnogo drugih cura ili zakazete pa blokirate ili ne dodete pa se ponovo javite ili se cjenkate . Daj kume dragi nije ovo pijaca niti je vasar pa da mislite da mozete kako i sta hocete![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|