Koliko za 1h?Maja odlučna, ja bio neukidan super, sve ispoštuje ne žuri. U skladu sa dogovorom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko za 1h?Maja odlučna, ja bio neukidan super, sve ispoštuje ne žuri. U skladu sa dogovorom
Ma jok to nego zna li ona kad "Rad" dolazi ili uopste dolazi.li...ne mozes izaci ispred haustora od ovih kontejnera...to bazdi...neki glasovi se javljaju upomoooc I to...majke mi bolje je u liftu ostati zaglavljen...de to mi sredi da dodju,naravno uz nadoknaduAko kome treba ova sa alipasina sto dolazi i na adrese, cak nudi i u autu oral za 50km, nek se javi dm, naravno uz malu naknadu.
Koja je to?Ako je ova "moja' nemoj je zajebavat inace cu I ja tvoju jel ok?Bez obzira sto je s drugim,njena stvar....Ako kome treba ova sa alipasina sto dolazi i na adrese, cak nudi i u autu oral za 50km, nek se javi dm, naravno uz malu naknadu.
Mozes poslati privatni sta imas?Ima li neko provjeren broj za visoko,kakanj,zenicu?
Imam 10ak brojeva proslijedim vecinu sam dobio ovdje u razmjenu. Kod nekih sam bio kod nekih nisam. Sa nekima sam pokusao dogovoriti ali nisam uspio pa mozda ce neko imati vise srece od mene.
Ne smijes da odes da guzis kao...bojis se...ma nemoj...pa ne mozes otic jer si zensko,jedino vibrator da poneses.Pun mi je kurac suplje,sekund falii da vas sve navedemI ovaj je sportash bas picka neka...ono psihologija copora...de zauzmi svoj stav indijanac...da mi vise nikad nisi lajkovo ili se osvrtao na moje komentare picko jedna..
Odlucna da ti uzme sve feninge...kakvi klanovi na ovom forumu,tacno vidis ko navija za koju kurvu...Raja,samo strankinje ganjajteMaja odlučna, ja bio neukidan super, sve ispoštuje ne žuri. U skladu sa dogovorom
sta pricas ti bolanKoja je to?Ako je ova "moja' nemoj je zajebavat inace cu I ja tvoju jel ok?Bez obzira sto je s drugim,njena stvar....
Pa koja je s Alipasina,imaju 3?Reci prvo slovosta pricas ti bolan
Ma sta tebe boli kurac, trolas danima ovdje, pises nekakve gluposti, zatrpavas temuPa koja je s Alipasina,imaju 3?Reci prvo slovo
Ko trola..ja ili ti...I ko trazi naknadu ti ili ja?Varas ljude bezze...Ma sta tebe boli kurac, trolas danima ovdje, pises nekakve gluposti, zatrpavas temu
Skini mi se bola s kurca, imas dnevno 200 postova i to nekakve gluposti pises, moris nas ovdje, napises odo ja to je to od mene, pa kroz 5 minuta novi postKo trola..ja ili ti...I ko trazi naknadu ti ili ja?Varas ljude bezze...
Samo da mi je vidjet sliku indijanca koji tebi cenera posalje nizasta...tom treba objavit sliku u casopisu "Zov zivotnja" I to na duplericiSkini mi se bola s kurca, imas dnevno 200 postova i to nekakve gluposti pises, moris nas ovdje, napises odo ja to je to od mene, pa kroz 5 minuta novi post
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|