Studentice, pročitaj ovo...Djevojka vidiš li ovo sto je napisao...."imao naocale"....
To ti je red flag.....kasnije će ti kada mu zgriješiš j kada je ljut govoriti ružne stvari na racun naocala........
Budi pametna i javi se nama, ostalima....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Studentice, pročitaj ovo...Djevojka vidiš li ovo sto je napisao...."imao naocale"....
To ti je red flag.....kasnije će ti kada mu zgriješiš j kada je ljut govoriti ružne stvari na racun naocala........
Budi pametna i javi se nama, ostalima....
Vidi djaba se trudis...ne volim te vise...mrzim te eto iskreno...I necu vise da pisem.Sve majbolje ti zelim,ali ne sa mnom.LpStudentice, pročitaj ovo...
Dečko čime se fikas....preporuci mi dobavljača....Vidi djaba se trudis...ne volim te vise...mrzim te eto iskreno...I necu vise da pisem.Sve majbolje ti zelim,ali ne sa mnom.Lp
Nicim,normala sam.Sto je najteze biti u ovom svijetu lopova,preljubnika,prevaranata,lazova...najteze je biti normalan..popijem koju I to je sve...a I to sam pio jer sam je volio...Zelim joj sve najbolje,a ako je neko bude dirao tu sam za nju ..B.ne ljuti se jbg...eto iskrenoDečko čime se fikas....preporuci mi dobavljača....![]()
Pa sa jesam li ja ona ili on?Nicim,normala sam.Sto je najteze biti u ovom svijetu lopova,preljubnika,prevaranata,lazova...najteze je biti normalan..popijem koju I to je sve...a I to sam pio jer sam je volio...Zelim joj sve najbolje,a ako je neko bude dirao tu sam za nju ..B.ne ljuti se jbg...eto iskreno![]()
Malo sam "ona" malo on.Vidi djaba se trudis...ne volim te vise...mrzim te eto iskreno...I necu vise da pisem.Sve majbolje ti zelim,ali ne sa mnom.Lp
O contrary sto bi rekao Del Boj iz Mucki....svw je ok sa mnom..zaljubio se u prostitutku koja me je lagala do prije 2 dana..Shvatio da je igra sve I jbg....glup sam,nisam lud.Dakle upravo suprotno....ne treba meni psihijatar...ne lazem,ne kradem...vec drugimaBorisa posjeti doktora to ti je moj najiskreniji savjet.
Ono ti si normalan...svi su ludi......heheO contrary sto bi rekao Del Boj iz Mucki....svw je ok sa mnom..zaljubio se u prostitutku koja me je lagala do prije 2 dana..Shvatio da je igra sve I jbg....glup sam,nisam lud.Dakle upravo suprotno....ne treba meni psihijatar...ne lazem,ne kradem...vec drugima![]()
Ne to,vec ja ne lazemOno ti si normalan...svi su ludi......hehe
Ma ljubim te ja,I oslobodi prostor za "Iskustva I recenzije "...ja evo sad oslobadjamStudentice ako sa Borisom nastaviš sjebet će ti psihu.....
Teško je sa nestabilnom osobama poslovati.
Tačno, vrlo redo bih probao neku nezadovoljni, razočaranu po mogućnosti udatu....koja je zapostavljena......Sad su na cijeni zene 40+
Ako neko ima neku pouzdanu, castim za broj
Don't sex with somebody,sex yourselves and save you're moneyTačno, vrlo redo bih probao neku nezadovoljni, razočaranu po mogućnosti udatu....koja je zapostavljena......
Dečko, .mjenjaš raspoloženje...preskočio si terapiju....Don't sex with somebody,sex yourselves and save you're money![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|