Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle tebi Dodik nije oduzeo muškost....tj nije te ucioni imoptentnim...Zamolicu sve da mi ne pisu u pp za broj cure od sinoc..nije kurva..iz drugog je grada...povremeno joj zafali para za kiriju I sama se javi...da je htjela sama bi objavila oglas bilo gdje.Jbg da ste dali oglas da trazite nesto tada javila bi se vama.Nosam kriv,ali mi je drago.Bombona je...Svima puno sexa zelim I zaboravite na probleme![]()
Ja ti se nisam javljao privatno...ali me interesuje gdje si ti objavio oglas....čisto da i ja probam....Zamolicu sve da mi ne pisu u pp za broj cure od sinoc..nije kurva..iz drugog je grada...povremeno joj zafali para za kiriju I sama se javi...da je htjela sama bi objavila oglas bilo gdje.Jbg da ste dali oglas da trazite nesto tada javila bi se vama.Nosam kriv,ali mi je drago.Bombona je...Svima puno sexa zelim I zaboravite na probleme![]()
Kralju volio Sam jednu samo,I kad sam provalio da je najveci lazov na svijetu...I ostace takva,nepopravljiva je u laganju...ali samo steti sebi....a za ovu ne brini ima ona profil na forumu...I uskoro nece ni kiriju placatiDakle tebi Dodik nije oduzeo muškost....tj nije te ucioni imoptentnim...
Sinoc na forumu objavio..dobio poruku..dao broj I proveo se ko nikad iu zivotu ...Prelijepa(ima naocale ali joj stoje)....slobodna...zanimljiva...duhovita..A B. Ako citas ovo sorry...uskoro napustamo forum zajednoJa ti se nisam javljao privatno...ali me interesuje gdje si ti objavio oglas....čisto da i ja probam....
Hahaha pa nije luda..normala cura...nije kurva jbt...I uskoro ce zivjeti sa mnomdjevojko, koja imas aranzman sa čovjekom sa profilom na forumu pod nazivom Borosa111, javi se i meni da dogovorimo povremeno druženje....
Kliknuli smo kontas...imas ove s foruma I udridjevojko, koja imas aranzman sa čovjekom sa profilom na forumu pod nazivom Borosa111, javi se i meni da dogovorimo povremeno druženje....
Znaci povremeno se guzi i postenaZamolicu sve da mi ne pisu u pp za broj cure od sinoc..nije kurva..iz drugog je grada...povremeno joj zafali para za kiriju I sama se javi...da je htjela sama bi objavila oglas bilo gdje.Jbg da ste dali oglas da trazite nesto tada javila bi se vama.Nosam kriv,ali mi je drago.Bombona je...Svima puno sexa zelim I zaboravite na probleme![]()
Djevojka vidiš li ovo sto je napisao...."imao naocale"....Sinoc na forumu objavio..dobio poruku..dao broj I proveo se ko nikad iu zivotu ...Prelijepa(ima naocale ali joj stoje)....slobodna...zanimljiva...duhovita..A B. Ako citas ovo sorry...uskoro napustamo forum zajedno![]()
Ma niko od nas nije posten iskreno..ali kad te neko pravi budalom godinu,vrijedja ti najmilije,sveto,radi nicega....vrijeme je da se odmaknes od takvih osoba....to je sveZnaci povremeno se guzi i postena![]()
Ne kontam sta je smijesno ili si I ti u klanu prevaranata...nemoj me dirat necu ni ja tebe.RausMa niko od nas nije posten iskreno..ali kad te neko pravi budalom godinu,vrijedja ti najmilije,sveto,radi nicega....vrijeme je da se odmaknes od takvih osoba....to je sve
Hahaha mislis ona sto je napisala...znam da si zensko...ok nek cita...mozda je lezba...ja odoh...a vas pojedine nek samaraju,maltretiraju....kad volite takveAlo, ne piši toliko.. ne dopustas da pročita ono sto sam napisao
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|