Ma ako znas ko im dolazi samo kazi pare meni pa hajd tam jebiM
Ma o kurvama koje nam duguju pare
Pisu nemaju a svaki dan se stemaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ako znas ko im dolazi samo kazi pare meni pa hajd tam jebiM
Ma o kurvama koje nam duguju pare
Pisu nemaju a svaki dan se stemaju
Ma kazi ja sam naplatna rampa da ga parkirasA izgleda da ce na kraju i toga biti
Za Enu S. znamo svi ali ako mislis na Minelu J. bit ce svegaJa ti mogu samo reci ko je minela i ena
Neka te….Minela Jusuf******?
Koje su te? Koja je adresa? Možeš li recenzirati?Ima li ista za ovaj usrani Mostar?? Sve neki lazni oglasi. 30 djevojaka na istoj adresi. Ne bi da je hangar a ne stan od 50m2.
Nije glupJos naglasim da su lazni oglasi i ti pitas za adresu i ko su djevojke.
Jel moguce da si bas toliko glup?
Moze broj telefonaJos naglasim da su lazni oglasi i ti pitas za adresu i ko su djevojke.
Jel moguce da si bas toliko glup?
Bolje sam sebe drug , nego nas ovdje i cure koje prozivaš .Povrijedicu sam sebe ovaj put sve je besmisleno.Nikad nikom vise necu moci vjerovati.Pun mi je kurac svega..Pozdrav I sretno svima
Pa kako se uspiješ u svaku zaljubiti i izvlačiti privatne informacije o njoj i njenom životu i onda kad te odjebe postaneš psihopata i provlačiš te informacije po forumu ?Slazem se...bitno mi je da shvati da sam je stvarno volio.Me mrzim je,I dalje je volim.Jbg slike s videa su mi nonstop u glavi..ne mogu jbg..slab sam
U koju svaku...samo sam s njom bio,druge niti znam niti I'm idem sta serete.A podatke mi sami saljete jer ste provalili da je volimPa kako se uspiješ u svaku zaljubiti i izvlačiti privatne informacije o njoj i njenom životu i onda kad te odjebe postaneš psihopata i provlačiš te informacije po forumu ?
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|