Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sarajevo ?Ima i dobrih guzičetina samo kriju broj ko zmija noge. Imao sam jednu tamo poslušnu u djiru ali pandemija sve otežala. Svako svakog zna pa teško prolazi nešto tamo bez društvene osude
Ja sam iz banja luke, ako neko ima neki privatni kontakt djevojaka koje nisu na oglasima bio bih mu jako zahvalan da posalje u privatnu poruku... dobro se kriju u banja luciMolimo da pod ovom temom postavljate svoja pitanja vezano za područje Bosne i Hercegovine .
Hvala
Nisam bio ne znam da li su pravi oglasi. Mozda vrijedi probati
Sto su prestale,nisam znao,šteta dobre su bile.Zna li se što ne rade više Ruskinje u Mostaru kod Pinka ima li neko novi kontakt? Ili neki kontakt za područje Mostara i Hercegovine?
Najvjerojatnije koronaZna li se što ne rade više Ruskinje u Mostaru kod Pinka ima li neko novi kontakt? Ili neki kontakt za područje Mostara i Hercegovine?
Može iskustvo koje za ove ruskinje? Koliko ih je bilo kakve su i šta je bilo u pakaetuSto su prestale,nisam znao,šteta dobre su bile.
ne znam koji je fazon davati lazne oglase, praviti lazne zenske profile i stavljati neke bezveze kontakt podatke a takvih je dostaLaznjak izgleda
Fake je mislimZna li neko Draganu Gavric (tako se bar predstavlja) iz Doboja i ima li neki kontakt od nje?
Je li to ona sa insta mila prerad ja sam bio kod nje ne lici mi bas na nju jedino ako se bolje slika pa slike izadju wow , da neko ne zna da nema novi broj ne javlja se od subote ili neki njen drugi broj ima liTo je poznata Mila Prerad i trazi 300KM za 1h
Tel: 064/677-677
|
|
|
|