Koja je to?Jel normala da djevojka za EGE-a trrazi tvoju sliku prije susreta i onda video call kad dodjes u zgradu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je to?Jel normala da djevojka za EGE-a trrazi tvoju sliku prije susreta i onda video call kad dodjes u zgradu ?
Potvrdjujem po prici samo,nisam je nikada upoznao.Koliko sam cuo u pravu si,jbg kad volis ta ti je osoba najljepsa na svijetuCrnka ti je top.
Visoka,vitka i lijepa.
Uz sve to jos i raja i ljubazna jako.
Nema greske sigurno.
Ma ukusi su razliciti ali realno ,cura je lijepa i zgodna.Potvrdjujem po prici samo,nisam je nikada upoznao.Koliko sam cuo u pravu si,jbg kad volis ta ti je osoba najljepsa na svijetu![]()
Sara je najljepsa daleko...sto kazes ukusi su razliciti,I slazem se s tobom.PozdravMa ukusi su razliciti ali realno ,cura je lijepa i zgodna.
Jedna od boljih u ovom poslu kod nas.
Generalno je losa ponuda ali mislim da je ona jedna od boljih.
Ja gledam generalni utisak.Sara je najljepsa daleko...sto kazes ukusi su razliciti,I slazem se s tobom.Pozdrav![]()
Generalni utisak da onaj ko ozeni Saru nece pogrijesiti iako se bavi/la ovime...Na neki nacin cu mu biti I zavidan.Osim sto je lijepa jako je duhovita...sto je meni jako bitno kod osobe.Kazem ti crnku ne znam,ali vjerujem ti.Ipak ti bolje znas.Ne idem damama btw.LpJa gledam generalni utisak.
Ima zena koje i nisu nesto lijepe ali me privuku stilom,ponasanjem i nekako mi budu jebozovne.Meni recimo nije toliko ni bitno da je ndka ljepotica nego vise da mi legne i da zns svoj posao,da je uredna,pozitivna i na prvu ako me privuce to je to.
A sto se tice Crnke,ona je bas lijepa kome znaci to nece pogrijesiti.
Ja se namirio sinoc kod ove Ruskinje SofijeNego dje onaj Sportash,hajmo zajedno jarane,mene nek bije...a ti preslozi rijec "bije"
Ima Ceca legenda..non stop radi..Ima li šta u Doboju?
Moze u pp drugIma li sta u Tuzli i okolini da je moguc dogovor?
Imam nekih brojeva ako ko zeli
koji je to oglasJa se namirio sinoc kod ove Ruskinje Sofije![]()
Jel neko bio kod ove Lane u Tuzli, imal nekih recenzija...Ima Ceca legenda..non stop radi..
Da, umjesto da su konkretni o eskortu, oni prijete, melju gluposti, izjavljuju ljubavi ovim zenama, uzas .Nikome se to ne cita..Ne kaze se dzabe svugdje ima budala, ali kod nas je centrala...desetine tema na forumu, u svakoj temi za eskort se pisu iskustva i recenzije samo u nasoj mrtvoj bih temi se likovi svadjaju, prepiru, prepricavaju sudbinu, zaljubljuju, pozajmljuju pare, prijete, prijavljuju profile i to sve javno umjesto u porukama....ostace 10 ljudi na temi jer se ovo nikom ne cita
Na EGE Sofijakoji je to oglas
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |