Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš zato što znam kakvu želim i pitam jer mi se neda trošiti vrijeme dolaziti naslijepo na termin. Ako si ti netko tko će umočiti u bilo šta to je tvoj problem, ja volim da znam šta plaćam, tj platit ću ako li odgovara u protivnom neću gnjaviti ni curu ni sebe bačenim terminom.Ma jedina opcija ovdje je da se on tebi ne svidi pa da poljubi vrata,druga ne postoji.
Cuj placanje naslijepo haha pa svi ovi sto pitaju za slike ustvari ni oni sami ne znaju kakvu djevojku traze i hoce.
Vecina tih sto samo slike traze i ostanu na tome jer nemaju para da odu.Ma jedina opcija ovdje je da se on tebi ne svidi pa da poljubi vrata,druga ne postoji.
Cuj placanje naslijepo haha pa svi ovi sto pitaju za slike ustvari ni oni sami ne znaju kakvu djevojku traze i hoce.
Buraz platio bi ja njoj unaprijed i za slike da treba, pare nisu problem, meni je problem vrijeme zato mi se uopće neda riskirati vožnju a mogao sam biti kod druge provjerene. Sofija mi je zanimljiva jer ima stvarno dobre preporuke i baš zato bih je probao, ali ona ne surađuje. Plus što znam kolege koji su bili kod njih par dana prije mene i njima je slike poslala tako da neka drži neki standard a ne kako vjetar puhne.Vecina tih sto samo slike traze i ostanu na tome jer nemaju para da odu.
Marina iz Sarajeva. Na osnovu iskustva izgled- starija, nije zgodna sexy ves ocajan. Masaza losa trlja onako bezveze. Hepy end los pita jesi li skoro svrsavao onda kao eto vadi se na fazon umora. Uglavnom ko se jednom ode tesko da ode
Sve ove djevojke na forumu sigurno nisu bilo sta kako ti kazes,tako da znas u sta umačeš.Baš zato što znam kakvu želim i pitam jer mi se neda trošiti vrijeme dolaziti naslijepo na termin. Ako si ti netko tko će umočiti u bilo šta to je tvoj problem, ja volim da znam šta plaćam, tj platit ću ako li odgovara u protivnom neću gnjaviti ni curu ni sebe bačenim terminom.
Traže slike pa poslije druzenje sa desankom šakićVecina tih sto samo slike traze i ostanu na tome jer nemaju para da odu.
Pristup ti je vrlo loš i vrlo napadanBuraz platio bi ja njoj unaprijed i za slike da treba, pare nisu problem, meni je problem vrijeme zato mi se uopće neda riskirati vožnju a mogao sam biti kod druge provjerene. Sofija mi je zanimljiva jer ima stvarno dobre preporuke i baš zato bih je probao, ali ona ne surađuje. Plus što znam kolege koji su bili kod njih par dana prije mene i njima je slike poslala tako da neka drži neki standard a ne kako vjetar puhne.
biti ce par dana popusta kod kurvica22
e32biti ce par dana popusta kod kurvica22![]()
E da mi je s tobom imat druzenjebiti ce par dana popusta kod kurvica22![]()
Poz , moze br? Hvala unaprijedbiti ce par dana popusta kod kurvica22![]()
Bas si je pozelioJe li bio neko zadnjih 10, 15 dana kod Vesne u Tuzli?
Trazim nekoga starijeg da mu prustim nezoboravan blowjob ili drkanje... Mostarili ukoliko zeli moze na poruke... Javiti se dogovor
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|