memson1977
Member
Ima li gdje sofijina slika iz bilo kojeg ugla?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li gdje sofijina slika iz bilo kojeg ugla?
Ima li neki njezin kontakt?Unazad nekoliko godina se za male pare moglo naci extra cura. Onu fatalnu Sunitu platio 70km sat vremena, 600km nas 7 joj dalo za tulum. Ovu Andreu 50km, jednom 4 dana je odveo na more za 150km, jos me pita jel mi puno. A cura 21g, fina, top tijelo, uredna čista. TersBosanka69 je bila elitna, 500e 2h. I bilo tesko do nje i doci. Mogla bi se Andrea i vratit u posao jer se pocela bavit kad se razvela. Udala se prije 2g i vidim da se opet razvela i od ovog
Nista dok ne dodjes i ne uvjeris seIma li gdje sofijina slika iz bilo kojeg ugla?
Sta cu kad volim svoj posaoDa dobiju nez kolko opet bi one radile haha
Sofija jesti to ti ta što kockaSta cu kad volim svoj posao![]()
PlacemSofija jesti to ti ta što kocka
I kad si ono sutra u Mostaru ako uspijem docu. Jbg ponedjeljak i samo sutra ostajes pa se malo nezgodno organizirat
Necu da mijesam trecu stranu pa cu prepricati poruku,tj citirati.Poruka ide ovako: (Ti) Gdje ti je (neko) ? Evo pije razocarao se a ja sam mu govorio.(Ti) : Gdje pije? (Neko) : Bolan,almost kod ( tebe) makar je insane I ne laze.Na Ilidzi pije..Zvao me a ja dosao gledati urakmicu u Hrasnici..(Ti) : Haj pitaj kolko ce dat za trojku da vas primim oba dok sam tu.Al mora nam donijet crno vino ili visnju.Hajde cekam,budi na netu pa javljajHajde stavi
Ajd nek sam te nasmija. I to je uspjeh kakvo je vrijeme došloPlacem![]()
Moram negdje trositi ne pijem ne drogiram se..Ne mogu samo stekatiAjd nek sam te nasmija. I to je uspjeh kakvo je vrijeme došlo
Hahahaha nedavno sam bio s jednom što samo kocka. Kaže nema vece ljubavi od toga. E reko kud se prije ne upoznasmoMoram negdje trositi ne pijem ne drogiram se..Ne mogu samo stekati![]()
Bolje da znas na cemu si odmah s njom,a ne da ti pojedine vaze o Dovama I vjeri...a ponasaju se skroz kontra toga.Drago mi je zbog vas dvoje I sve najbolje vam zelim.Ne gubite vrijeme I nadjite se jos sutraHahahaha nedavno sam bio s jednom što samo kocka. Kaže nema vece ljubavi od toga. E reko kud se prije ne upoznasmo
Ako odes pisi recenziju odmah.Sad sam kontaktira ovu Maju Mostar. Pisao sam jel moze neka provjera da vidim da su sluke prave, nazvala me na videopoziv kratko i dovoljno da vidim da je prava. Al samo je jos sutra u Mostaru pa cu gledat da odem
A nije bas tako kad smo kod ljubavi volim samo sebeHahahaha nedavno sam bio s jednom što samo kocka. Kaže nema vece ljubavi od toga. E reko kud se prije ne upoznasmo
Mogu tek za par dana, nisam u Mostaru trenutnoDaj imal neko iz Mostara ds ovo provjeri
@Neiskusan1991 oces ti
Maja Mostar, Independent | City of Love
Za ugodno i diskretno druženje u mom prostoru javi te se na wacp ili Viber Mostar Sarajevo Tuzlacityoflove.com
Neki kontakt jel moguće?Bgm sam proša dosta pičoka al najbolja usluga i provod kod Pamele iz Sarajeva. Platis 100e, svw opušteno. Bez stopanja. Guzi kolko mozes. I dobra picka. Nema nje.na oglasima, samo na preporuku radi..
Ja bio dkoro 3h
Ma samo je sutra tuMogu tek za par dana, nisam u Mostaru trenutno
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |