BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Unazad nekoliko godina se za male pare moglo naci extra cura. Onu fatalnu Sunitu platio 70km sat vremena, 600km nas 7 joj dalo za tulum. Ovu Andreu 50km, jednom 4 dana je odveo na more za 150km, jos me pita jel mi puno. A cura 21g, fina, top tijelo, uredna čista. TersBosanka69 je bila elitna, 500e 2h. I bilo tesko do nje i doci. Mogla bi se Andrea i vratit u posao jer se pocela bavit kad se razvela. Udala se prije 2g i vidim da se opet razvela i od ovog
Ima li neki njezin kontakt?

Necu da mijesam trecu stranu pa cu prepricati poruku,tj citirati.Poruka ide ovako: (Ti) Gdje ti je (neko) ? Evo pije razocarao se a ja sam mu govorio.(Ti) : Gdje pije? (Neko) : Bolan,almost kod ( tebe) makar je insane I ne laze.Na Ilidzi pije..Zvao me a ja dosao gledati urakmicu u Hrasnici..(Ti) : Haj pitaj kolko ce dat za trojku da vas primim oba dok sam tu.Al mora nam donijet crno vino ili visnju.Hajde cekam,budi na netu pa javljaj

Ada djevojka, agencija na EGE- u, sve preporuke, Kolumbijka, 23 godine top top top. Stan iza Scc-a, imaju najmanje dvije djevojke unutra i dvojica u autu sjede ispred. 300km sat, ostao sam preko sat i po'.
Pozzzz

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh