Pussylover
Active member
Koja je toJe li neko bio kod Lamije u Sarajevu?
180 KM jedno svršavanje.
0603283227
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je toJe li neko bio kod Lamije u Sarajevu?
180 KM jedno svršavanje.
0603283227
Navika smo jedno drugom..Tu sam za nju u bilo koje doba dana ili noći..Tu je za mene u bilo koje doba dana ili noći..A ja sam takav da samnom nista nije besplatno..U kakvoj si sada fazi sa dragom, naplaćuje li ti još pičku ili ti sada besplatno daje?
E ako tebi da jos jednom..ja cu je se odreci pa nek vidi..Treniras mi zivce..A vi sto ste u treningu inace prvi bjezite..Ana saberi koliko si uzela novca za ovo 4 dana u Mostaru, sljedeći put kad dođeš ja ću ti dati isto toliko koliko si sad uzela ali da provedeš 4 dana sa mnom.
Sad sam zaljubljen u tebe![]()
Kacis username djevojke iz Hrvatske..Ne stavljaj mi i nju za vrat..Ja sam obecao..nek ti da jos jednom i adio amore sto se mene i nje tiče..Nemoj se nervirati bezveze. Nemaš predstave kakvu ja njoj gotivu stvaram i koliko uživa samnom. Moja @Ana23 ❤
Kad će Lorena u BLDanas Sarajevo Lorena
062712220
Nisi ovoliko ni Crystal gotivio Ivane@Night24 volim te Crna moja jedva čekam opet da dođeš u Mostar, da se mazimo i izležavamo po cijeli dan![]()
Sad samo Crnku gotivim.Nisi ovoliko ni Crystal gotivio Ivane![]()
Radi ona i grupno@Neiskusan1991 hajde sad sljedeći mjesec kad budu penzije oko 5-og ako bude dolazila Crnka u Mostar da probamo organizovati 2on1 sa Crnkom, zna nas obadvojicu još je tebi i junfu uzela pa možda pristane sa nama 2on1. Pitaćemo je i ja i ti. Pisaću ti privatno sad kad završim sa treningom.
Ja ne primam starije do 40/45 jedino ako neko bolje izgleda a slaze godine, i dolazim kad su plate a ne penzije, vratim ko mi se ne svidja uglavnom@Neiskusan1991 hajde sad sljedeći mjesec kad budu penzije oko 5-og ako bude dolazila Crnka u Mostar da probamo organizovati 2on1 sa Crnkom, zna nas obadvojicu još je tebi i junfu uzela pa možda pristane sa nama 2on1. Pitaćemo je i ja i ti. Pisaću ti privatno sad kad završim sa treningom.
Traži xbonZna li neko ovu iz Mostara na fb se zove Ivancica Iva
hahahahahahshsA jel?
Eto mi trazimo ovde djevojke da nam posade kukuruz![]()
Bravo!Banja Luka dolazim 07.03 - 08.03 (samo ta dva dana) do tad sam u Sarajevu (tacnije od 19.02)
Mostar najavicu!
Mozda ubrzo i Bijeljina i to cu najaviti!
066-141-783 whatsapp
#crnka![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |