BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Vi nastavite samo da hejtujete posao mi ne mozete oboriti🤣🤣 Ko god je bio kod mene i vratio se to mogu mnogi i potvrditi😘

Ne vidim razlog da nekog se izradi, jedino ako je neko dosadan i samo šalje poruke.
Evo meni se javila u subotu proslu da ce bit u ponedjeljak u Mostaru. Odmah sam rekao da taj dan nemogu nikako, morat cu cekat drugi put. I sta imam onda dosađivat milion poruka.

Ne vidim razlog da nekog se izradi, jedino ako je neko dosadan i samo šalje poruke.
Evo meni se javila u subotu proslu da ce bit u ponedjeljak u Mostaru. Odmah sam rekao da taj dan nemogu nikako, morat cu cekat drugi put. I sta imam onda dosađivat milion poruka.
Cuj kaze neprofesionalna jos ti daje za 150km kako sam citao pola sata sta hoces trebas kupit kondome njemu je sad zao kondoma a nije potrosio nijedan🤣

Pa nije nikog izradila vec je hejtuje konkurencija iz sume..iz penzije..isto ko Lauda sto se smrznuo na hladnoci..🙃🙃

Vi nastavite samo da hejtujete posao mi ne mozete oboriti🤣🤣 Ko god je bio kod mene i vratio se to mogu mnogi i potvrditi😘
Vidi djevojko ne zelim se sa tobom raspravljati,nek vjeruju ljudi kome zele vjerovati. Sto se tice te tvoje bezvezne tvrdnje da ti hejtujem posao,to je tako glupo da ne zelim ni na to se osvrtati. Elem samo sam zelio da upozorim ljude,ko sto su mene vec upozorili,da nisi neko ko ispostuje dogovor. Toliko od mene na temu tzv. Male-Sofije. Pozdrav svima i uzivajte.

Ma ko god nije bio taj i nezna sta je propustio,a zbog ovih par pojedinaca ne obracaj paznju jer to su većinom oni sto kao pisu dogovaraju,a mole Boga da ne dodju trazeci samo neki izgovor da mogu kasnije pljuvati. Jer da su ozbiljni i imaju namjeru doci nebi ovako nesto ni pisali.
Sofija jedna jedina ❤️

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh