sajberkurajber
New member
Jbt ovdje pravo zanimljivo, bolje od netflixa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrati se Milito, sve ti je oprošteno.Jbt ovdje pravo zanimljivo, bolje od netflixa
Ne jebem ni Nerminu Osmic niti tebe Ermana Bajric tako da ne seri na druge u mostaru ima preko 50 slucajeva side donjele su je brazilke a levati ih prenose vama domacimOvo se nas'o uvrijedjen sto sam rekla da nema nista za 30 KM hahahab
Pa jest kad jebes Nerminu Osmic , ponesi iduci put cistu spricu . (elena popik )
Evo covjek vam otkri ime male kurve koja krade kad se tusirate.Umjesto da mi se sama javi I vrati mi pare ona preko Anna Mostar prijeti nekakvim debilima da suti sto je dokaz da su sve ove I u Mostaru jedne te iste pod drugim imenima opste poznate svima.Porwd njenih prijetnji najvise mi je prijetio debil iz Sarajeva koji je opsjednut tom malom I ovaj mu Milito nije ni do koljena po zaludjenosti.Njemu porucujem da zna gdje budem petkom I subotom u Lukavici pa neka navrati slobodno ne bojm se.Spomenutu kuravu sam jebao jos dok je radila u Hrasnom kod zgrade Bosmal sa jos 2 u stanu prije koju godinu jos.Zadnju godinu radi na Stupu I ne znam koliko ima godina jer mi se cini da je primala jos maloljetna kad je bila.Tako da ako ih prima desetak dnevno puta godine koje radi procijenite sami opasnost od zaraze s njom.Tad je radila 70 km pola sata sat 120 pa vidite kad je to bilo.Tako da nije nova u poslu sto laze svima koji joj dodju.Drago mi je da se dosta vas javilo sa slicnim iskustvom sa njom od pokradenih do zajebanih na razne nacine.Bude li trebalo ici ce javne poruke od prijetnji do ovih ostecenih da vidimo ko je u pravu.Svi koji je brane ili je ona ili njen svodnik pa pisu.Zato sto nikada necu dobiti novac nazad morao sam ovo napisati.Pozdrav Mikiju I FORZA SLAVIJA!!!!!Ovog delegata jedna uzela i sad mu sve krive, nije mi jasno kako mozes cure vrijedjati i govoriti im da su kurve i prostitutke
Samo kume da nesto razgranicimo niko tebe ne prijeti sa mnom i nemoj mene u te debilizme i djecije igrice svrstavatiEvo covjek vam otkri ime male kurve koja krade kad se tusirate.Umjesto da mi se sama javi I vrati mi pare ona preko Anna Mostar prijeti nekakvim debilima da suti sto je dokaz da su sve ove I u Mostaru jedne te iste pod drugim imenima opste poznate svima.Porwd njenih prijetnji najvise mi je prijetio debil iz Sarajeva koji je opsjednut tom malom I ovaj mu Milito nije ni do koljena po zaludjenosti.Njemu porucujem da zna gdje budem petkom I subotom u Lukavici pa neka navrati slobodno ne bojm se.Spomenutu kuravu sam jebao jos dok je radila u Hrasnom kod zgrade Bosmal sa jos 2 u stanu prije koju godinu jos.Zadnju godinu radi na Stupu I ne znam koliko ima godina jer mi se cini da je primala jos maloljetna kad je bila.Tako da ako ih prima desetak dnevno puta godine koje radi procijenite sami opasnost od zaraze s njom.Tad je radila 70 km pola sata sat 120 pa vidite kad je to bilo.Tako da nije nova u poslu sto laze svima koji joj dodju.Drago mi je da se dosta vas javilo sa slicnim iskustvom sa njom od pokradenih do zajebanih na razne nacine.Bude li trebalo ici ce javne poruke od prijetnji do ovih ostecenih da vidimo ko je u pravu.Svi koji je brane ili je ona ili njen svodnik pa pisu.Zato sto nikada necu dobiti novac nazad morao sam ovo napisati.Pozdrav Mikiju I FORZA SLAVIJA!!!!!
NAJEBAT ĆETEEvo covjek vam otkri ime male kurve koja krade kad se tusirate.Umjesto da mi se sama javi I vrati mi pare ona preko Anna Mostar prijeti nekakvim debilima da suti sto je dokaz da su sve ove I u Mostaru jedne te iste pod drugim imenima opste poznate svima.Porwd njenih prijetnji najvise mi je prijetio debil iz Sarajeva koji je opsjednut tom malom I ovaj mu Milito nije ni do koljena po zaludjenosti.Njemu porucujem da zna gdje budem petkom I subotom u Lukavici pa neka navrati slobodno ne bojm se.Spomenutu kuravu sam jebao jos dok je radila u Hrasnom kod zgrade Bosmal sa jos 2 u stanu prije koju godinu jos.Zadnju godinu radi na Stupu I ne znam koliko ima godina jer mi se cini da je primala jos maloljetna kad je bila.Tako da ako ih prima desetak dnevno puta godine koje radi procijenite sami opasnost od zaraze s njom.Tad je radila 70 km pola sata sat 120 pa vidite kad je to bilo.Tako da nije nova u poslu sto laze svima koji joj dodju.Drago mi je da se dosta vas javilo sa slicnim iskustvom sa njom od pokradenih do zajebanih na razne nacine.Bude li trebalo ici ce javne poruke od prijetnji do ovih ostecenih da vidimo ko je u pravu.Svi koji je brane ili je ona ili njen svodnik pa pisu.Zato sto nikada necu dobiti novac nazad morao sam ovo napisati.Pozdrav Mikiju I FORZA SLAVIJA!!!!!
Ako koristis usluge prostitutki onda i ti ne spominji boga i ne pričaj o grijehu. Njih je mozda nužda natjerala a tebe strast i požuda. Ili sto bi nas narod rekao ko o čemuNe spominji Boga jer si prostitutka grijesnica koja se kurva za pare s bilo kim ko ima dovoljno da plati I nemas posao vec siris noge I usta.I kakve veze ima radila ti za 50 ili 150 sa zaraznim bolestima jer desetak krkana predje svakodnevno.Ne znam je li vas blam kad hodate po nekom gradu I prepoznaju vas jebaci od sinoc I zvizde za vama I smiju se.Pogotovo kad ste s djecom svojom ili bliskom osobom u drustvu.A nisi Armina vec jedna druga dobro poznata
Auu to je onda otislo daleko, vecina ovih su radile i doleNe jebem ni Nerminu Osmic niti tebe Ermana Bajric tako da ne seri na druge u mostaru ima preko 50 slucajeva side donjele su je brazilke a levati ih prenose vama domacim
ne vrijedjas osobu koja se oglasava kao prostitutka, i nudi usluge za novac..ako joj kazes da je kurva i prostitutka! jebote otac maloumniOvog delegata jedna uzela i sad mu sve krive, nije mi jasno kako mozes cure vrijedjati i govoriti im da su kurve i prostitutke
100% od brazilki znam par momaka u mostaru dole koji su se zarazili a samo isli kod brazilki ovo nije nikakvo nagadjanje tako da pazite se,sto je najgore pojedine djevojke koje pruzaju usluge briga za to samo daj da one odrade danas sto vise musterija da uzmu danas. 2000e ali su se previse zaigralePlus ako je od brazilki doslo svaka je bila i u par gradova
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|