BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Poštovanje narode, evo da se i ja malo oglasim znaci kada me pitate opis,cijenu, usluge i sliku ja vam sve fino kazem i posaljem. I na slikama se moze vidjet da sam malo punija da nisam mrsava isto to vam napisem da znate da ne dode do problema, ali ima fala bogu pojedinaca koji dodu udu u stan i krenu vrijedat i uzu vam termin od 1h da bi vas vrijedali 5 min odma na vratima i okrenu se i odu, od sada vam stavljam sve javno al bas sve vase ne dolaske, vasa vrijedanja ili bilo sta slicno mene zaboli neka stvar ali tako ce vas neko puknut stocem u glavu sljedeci put kad ih krenete vrijedat.

Poštovanje narode, evo da se i ja malo oglasim znaci kada me pitate opis,cijenu, usluge i sliku ja vam sve fino kazem i posaljem. I na slikama se moze vidjet da sam malo punija da nisam mrsava isto to vam napisem da znate da ne dode do problema, ali ima fala bogu pojedinaca koji dodu udu u stan i krenu vrijedat i uzu vam termin od 1h da bi vas vrijedali 5 min odma na vratima i okrenu se i odu, od sada vam stavljam sve javno al bas sve vase ne dolaske, vasa vrijedanja ili bilo sta slicno mene zaboli neka stvar ali tako ce vas neko puknut stocem u glavu sljedeci put kad ih krenete vrijedat.
Eto te kao @Anna Mostar ako se ne varam..

Krenut ce te javno objavljivati otkad ikad... Do sada niste ni jednog objavili...

Dalila
Nina
Bela
Sanela
Ella
Ema
Goca
Sunny
Ena
Mini
Selma
I desetine djevojaka iskustva različita kao i ponuda
Naravno Nina i Dalila KLASA HIGIJENA PONAŠANJE UŽIVANJE
I X njih tako
Izgled sexs,a vi ovdje se preokupirate sa nekima što dnevno prodje 20 ak mušterija KOJEKAKVIH(CAST IZUZETCIMA).
Ali definitivno sadasnja ponuda je 0
U svakom smislu te riječi.

Tesko da se vrate vremena Nina Dalila Ramajana...

Volio bi ali nemoguće,sada je izbor blago rečeno fuj.
Čast nekim.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh