BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ja volim da karam takve debile kao ti...vidim da nemaš mozga i visiš na ovom forumu, kad bi ga ukinuli život ti ne bi imao smisla,nađi sebi devojku, budi gospodin, a može piva naravno al ti častiš jer ja koga jebem on mi plaća...
Ne volim pedere..Al tebe bih rado jebo..Samo reci gdje i skini se al s kondomom da se nedaj boze razmnozis kad rodis..Previse bi bio jos jedan svemirac za ovu napacenu drzavu 🖕

Ne volim pedere..Al tebe bih rado jebo..Samo reci gdje i skini se al s kondomom da se nedaj boze razmnozis kad rodis..Previse bi bio jos jedan svemirac za ovu napacenu drzavu 🖕
Ja kondome ne priznajem, to bi zakonom zabranio, kad se jebemo mora da se osjeti smrad analni i sperma da šprica na sve strane, a gutanje ide obavezno, nisi ti moj nivo, ti mi djeluješ kao neki amater koji se boji neobrijane pičke, a ja takve najviše volim..budi mi dobar i idi malo u pravi život, izađi iz kući, mani se utakmica..

Ja kondome ne priznajem, to bi zakonom zabranio, kad se jebemo mora da se osjeti smrad analni i sperma da šprica na sve strane, a gutanje ide obavezno, nisi ti moj nivo, ti mi djeluješ kao neki amater koji se boji neobrijane pičke, a ja takve najviše volim..budi mi dobar i idi malo u pravi život, izađi iz kući, mani se utakmica..
Budi mi pozdravljen..neces nista jebati..samo neku babu ili siroticu kojoj je bas zapelo..A naleti do Sa pa da te brat malo izvede u zivot..

Nemoj se ljutiti ali ti si brate jedan veliki glupan. Ja evo danima citam sta pises i ne vjerujem. Jesi li toliko skrenuo ili si stvarno glup oduvijek. Jebote ona, funja turneje unazad mjeseci organizune u sve gradove. Po citav dan se reklamira ovdje i ti se zaljubis u to… Ja bih sve razumio da te levatila da kao radi tebe ne radi, da se zaljubila u tebe i slicne stvari.

Ali nista od toga nije, osvjesti se legendo samo si jedan kurac u kojem je namirisala naivnost da te opeljusi. Ja ne mogu da vjerujem kakve ti cifre spominjes na nju, da je to neko vrijedan skontao bih, da je to elitna kurva pa te ponijelo zaljubio se… Ali ispod prosjecna prostitutka da ti pamet oduzme nerealno ili je nikad nisi imao ili si previse mlad pa ne razumjes….
Loži raju

Oda

Odakle je

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh