BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

"Eh, krenut ću od dogovora. Malo sporo odgovara na poruke, al se isplatilo čekati, pošalje ti slike na wp jer joj je lice blurano na sajtu. Dogovor je bio u 20:00, međutim ja sam poranio i došao u 18:40 i rekla mi je da ne slobodna za 20 minuta, dala mi je lokaciju i ulaz. Otvara brata, prelijepa još ljepša nego na slikama, osmijeh savrsen i zubi, dočekala me u zeleno crnom vešu, poljubila na ulazu i odvela u sobu. Ja se otuširao ona pitala hoćemol poslije ili prije zajedno, ja sam izabro poslije. Udjem u sobu, ljubili smo se jedno 5 minuta. Onda ga je pušila bez kapice, deepthroat savrsen, onda sex, može svaka poza nudi sama koju hoces, najvise volim kaubojku i tu smo proveli najvise vremena, i izmjenjali smo poza, i kaze zelis li me jebat u kupatilu i pristao sam, prvo je digla jednu nogu na umiovanik, pa smo presli na šolju gdje mi je okrenula leđa i ludački se nabijala, al ja imam provlem da se unervozim i nmg svršit, onda poslije toga opet u spavacu i doggy i bilo je proslo 30ak minuta i mislio sam da ce me pozurit jer je vrijeme isteklo, ništa ona, i ja onda nakoj 5-6mibuta pitam da ga puši opet i tako pušila još i dopusgi mi da je ispoljevan po sisama, nakon toga tuš zajedno maženje ljubljenje. Izgled 10/10"

Kredit za recenziju ide clanu: capoditutti

Evo jedna nova recenzija za BiH, nema ih puno ali polako se sirimo :)

Imate vise recenzija u Telegram grupi: https://t.me/+L5gYv_8H-zdjZThk

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh