Postujem..Nisam napisao odakle je. Samo da tu gdje radi dolazi od nekuda. Nije džentlmenski otkrivati detalje iz privatnog života bilo koje djevojke pa čak i onda kada neka od njih nije bila fer prema tebi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postujem..Nisam napisao odakle je. Samo da tu gdje radi dolazi od nekuda. Nije džentlmenski otkrivati detalje iz privatnog života bilo koje djevojke pa čak i onda kada neka od njih nije bila fer prema tebi.
Sa srećom neka vam bude. Vrlo dobro znam o čemu pričaš,cura je nema dalje. Osim što je lijepa,zgodna posjeduje nešto što se teško može naći kod djevojaka koje se bave ovim poslom.Ko zna sta ce na kraju biti..ovako zadovoljan ja a i ona hahah Mislim ono odgovara mi kao osoba i tesko da nas bilo kakva recenzija s ovog foruma moze razdvojiti hahha
Druze nisi u pravu.Sve dok se nave s tim to je javna stvar I javno objavljuju I one same.Sta znaci kad ti posalje svoju sliku tijela bez lica kao.Kao moze biti svako.Ma nemoj,tacno znam onaj ben na onom njenom lijevom guzu.Ne treba objavljivati njihove podatke I slicno slazem se,ali s druge strane sto se npr Javna kuca ziove "Javna",a ne privatna.Zato sto su sa stotinama drugih stalno,a ovo za privatnu kuci mora biti zena koja ima karakter I ne jebe se sa svakim ko plati.I da prestane to raditi kurva,ona uvijek ostaje ista,I nece se vise jebavati javno vec privatno sa sefom za bolju poziciju na poslu..shvati da te zene ne cijene sebe kao prvo,I kako ce onda tebeMa ok sve samo mi smeta kad neko iznosi to odakle je ko..salju slike privatne..neke profile..pa imamo svi privatni život i ne treba se petljati u to..nama muskarcima to i ne smeta toliko pogotovo ako nismo u vezi ili ozenjeni..
Druze nisi u pravu.Sve dok se nave s tim to je javna stvar I javno objavljuju I one same.Sta znaci kad ti posalje svoju sliku tijela bez lica kao.Kao moze biti svako.Ma nemoj,tacno znam onaj ben na onom njenom lijevom guzu.Ne treba objavljivati njihove podatke I slicno slazem se,ali s druge strane sto se npr Javna kuca ziove "Javna",a ne privatna.Zato sto su sa stotinama drugih stalno,a ovo za privatnu kuci mora biti zena koja ima karakter I ne jebe se sa svakim ko plati.I da prestane to raditi kurva,ona uvijek ostaje ista,I nece se vise jebavati javno vec privatno sa sefom za bolju poziciju na poslu..shvati da te zene ne cijene sebe kao prvo,I kako ce onda tebe
Meni su najljepše šapice na preponiDruze nisi u pravu.Sve dok se nave s tim to je javna stvar I javno objavljuju I one same.Sta znaci kad ti posalje svoju sliku tijela bez lica kao.Kao moze biti svako.Ma nemoj,tacno znam onaj ben na onom njenom lijevom guzu.Ne treba objavljivati njihove podatke I slicno slazem se,ali s druge strane sto se npr Javna kuca ziove "Javna",a ne privatna.Zato sto su sa stotinama drugih stalno,a ovo za privatnu kuci mora biti zena koja ima karakter I ne jebe se sa svakim ko plati.I da prestane to raditi kurva,ona uvijek ostaje ista,I nece se vise jebavati javno vec privatno sa sefom za bolju poziciju na poslu..shvati da te zene ne cijene sebe kao prvo,I kako ce onda tebe
Sve je to ok..ludi ste za njom,ali problem je da ona nije za vama jer vam ne bi radila to sto radi.Prvo sebi ne bi.To su zene bez emocijaMeni su najljepše šapice na preponi
I one ce proci isto.Kad se budu jednom zaljubile,napustile "posao" zbog nekog tipa,taj ce im uraditi isto sto su one vama.Tek tada ce shvatiti,kasnoSve je to ok..ludi ste za njom,ali problem je da ona nije za vama jer vam ne bi radila to sto radi.Prvo sebi ne bi.To su zene bez emocija
Ma sve ok...ali likovi su mi slali komplet normalnu sliku i pitaju fol ono jel to ta jel tu zivi ime ovako onako..Shvatas tebra i takvih dosta ima..Al ono vidis po porukama da su obicni uhljupi koji drkaju i neznaju sta sa zivotom..Druze nisi u pravu.Sve dok se nave s tim to je javna stvar I javno objavljuju I one same.Sta znaci kad ti posalje svoju sliku tijela bez lica kao.Kao moze biti svako.Ma nemoj,tacno znam onaj ben na onom njenom lijevom guzu.Ne treba objavljivati njihove podatke I slicno slazem se,ali s druge strane sto se npr Javna kuca ziove "Javna",a ne privatna.Zato sto su sa stotinama drugih stalno,a ovo za privatnu kuci mora biti zena koja ima karakter I ne jebe se sa svakim ko plati.I da prestane to raditi kurva,ona uvijek ostaje ista,I nece se vise jebavati javno vec privatno sa sefom za bolju poziciju na poslu..shvati da te zene ne cijene sebe kao prvo,I kako ce onda tebe
Pa nisu oni krivi,vec ona sto im salje.Da je profesionalna kuvarica poslala bi im recept Al nije pa im salje pickuMa sve ok...ali likovi su mi slali komplet normalnu sliku i pitaju fol ono jel to ta jel tu zivi ime ovako onako..Shvatas tebra i takvih dosta ima..Al ono vidis po porukama da su obicni uhljupi koji drkaju i neznaju sta sa zivotom..
Da se nesto desi nekoj od tih "dama" Csi Majami ne bi mogao ustanoviti ko je pocinilac jer na svakoj ima 500 uzoraka dnk,od sjemena do otisaka prstiju.Tako da,odljubi se brate na vrijeme.Ima ih uvijek koji ce je "ljubiti",a pare doniraj siromasnim.Bolje ces se osjecatiPa nisu oni krivi,vec ona sto im salje.Da je profesionalna kuvarica poslala bi im recept Al nije pa im salje picku
Moze li neki br u pp?Ako ko zeli razmjenu brojeva za Brcko
Imam 3 broja 1 nije provjeren
Pa nije prvi ni posljednji kome se to desilo.Cuveni Mesa Selimovic je zbog kurve u blazem obliku ostavio I zenu I dijete.Problem je sto u principu nikada od te ljubavi u realnom zivotu nista nece biti.To su potrosene zene u emocionalnom smislu koje ne mogu pruziti pravu ljubav jer ne vole sebe.Zena bez dostojanstva I karaktera je jako opasna stvar.Nikada ne znas na cemu si s njom I kada te laze a vrlo rijetko govore istinu.Sta trebas je provjeravati cijeli zivot.Te su cure patoloski lazovi,prvo prema sebi.Svaka ce ti reci da to radi zbog teske finansijske situacije,a ima para vise od tebe.Radi ona to jer iskljucivo voli pare,ni tebe,ni na kraju krajeva sebe.Mozes biti fin prema njoj,ali shvati da je kurva I da te voli iskljucivo radi novca.Ovaj to moze provjerit jedino ako je prestane finansirati duze pa da vidi hoce li mu se I dalje javljatiNa kraju se ovo pretvori u sapunicu, gdje su oni režiseri da kopiraju scenario... Ne zamjerite, ništa zlonamjerno al dal je moguće da si se zaljubio u kurvu? Brate daj.. imaš stotinu drugih opcija
Jesi li ti prestao nakon što si otišao kod 2 kurve?? Jel se i dalje viđaš s njima?Pa nije prvi ni posljednji kome se to desilo.Cuveni Mesa Selimovic je zbog kurve u blazem obliku ostavio I zenu I dijete.Problem je sto u principu nikada od te ljubavi u realnom zivotu nista nece biti.To su potrosene zene u emocionalnom smislu koje ne mogu pruziti pravu ljubav jer ne vole sebe.Zena bez dostojanstva I karaktera je jako opasna stvar.Nikada ne znas na cemu si s njom I kada te laze a vrlo rijetko govore istinu.Sta trebas je provjeravati cijeli zivot.Te su cure patoloski lazovi,prvo prema sebi.Svaka ce ti reci da to radi zbog teske finansijske situacije,a ima para vise od tebe.Radi ona to jer iskljucivo voli pare,ni tebe,ni na kraju krajeva sebe.Mozes biti fin prema njoj,ali shvati da je kurva I da te voli iskljucivo radi novca.Ovaj to moze provjerit jedino ako je prestane finansirati duze pa da vidi hoce li mu se I dalje javljati
Ne pricam o sebi,vec o ovome momku ranije sto je pisao.Brate,kako se ljudi odviknu od heroina jbt,od alkohola.Lupis si dva samara pogledas u ogledalo I prestanes svojom voljom.To je sve.Kurvama ides radi sexa,ne ljubavi.Dijametralno suprotna stvar od ljubavi su kurve.Ima zena koje varaju dosta,ali ih velika vecina to ne radi zbog para.Ove to rade pa povezi stvari.Za ljubav trazis "obicnu"zenu ne sponzorusuJesi li ti prestao nakon što si otišao kod 2 kurve?? Jel se i dalje viđaš s njima?
Pa na to sam te i usmjerio i odgovorio si tačnoNe pricam o sebi,vec o ovome momku ranije sto je pisao.Brate,kako se ljudi odviknu od heroina jbt,od alkohola.Lupis si dva samara pogledas u ogledalo I prestanes svojom voljom.To je sve.Kurvama ides radi sexa,ne ljubavi.Dijametralno suprotna stvar od ljubavi su kurve.Ima zena koje varaju dosta,ali ih velika vecina to ne radi zbog para.Ove to rade pa povezi stvari.Za ljubav trazis "obicnu"zenu ne sponzorusu
Mozes se ti zaljubiti,ali ona ne moze.Pojednostavljeno,evo da si ti zigolo,I u vezi s "obicnom" chrome,kako bi ona odreagovala na to I druga stvar lazes I nju I sebe da je volis jer si stalno sa drugim zenama.Kurvanje nije "posao" vec samo kurvanje I nista vise.Zato one lazu same sebe da rade.Zna se sta je rad.One se kurvaju samo jer vole lagodan zivot.I kad kazu nemam izbora,lazu jer uvijek postoji izbor u svemu.Da ti fali hrana za zivot radila bi to dva dana mjesecno a ne svakodnevno po njih desetak najmanje.Dakle,kurvaju se svojom slobodnom voljom,niko ih ne tjera na toLjudi dragi ne možete se zaljubiti u osobu koju recenzira cijeli forum, generalno možete ali brate tada postoje principi po kojim po sebi udaraš i zaustavljaš se..jer sve dalje vodi u propast tebe a ona ide gore, ako se shvatamo...bez
Tel: 064/677-677
|
|
|