Da te bog sacuva i da se dobro negdje ozenis svu srecu ti zeli Ana
Naso sam ja Larah sa ege kad je sutra slozim ima da joj vazduh izbijem.Drži se brate, uz tebe smo ! Nadam se da cemo dobiti pozivnice za vjencanje i da ces naci pravu !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da te bog sacuva i da se dobro negdje ozenis svu srecu ti zeli Ana
Naso sam ja Larah sa ege kad je sutra slozim ima da joj vazduh izbijem.Drži se brate, uz tebe smo ! Nadam se da cemo dobiti pozivnice za vjencanje i da ces naci pravu !
Ima kume sako u Walter udji i zovnu turu pica
Turneja 4 skakaonice?I jos jedno hello ekipa pd veceras su nas dvije i radimo turneju kroz BiH javite se u DM ljubi vas Ana svi mi abd sretni bili
Evo ne znam da ti vidim sa clanovima porodice uze i sireTurneja 4 skakaonice?
Kad nastupate na Igmanu?
Ma ima. Moraš sam sebe preispitati.Kaze nema tebi pomoci hahahahahhah
To bratw moj svaka ti dalaNaso sam ja Larah sa ege kad je sutra slozim ima da joj vazduh izbijem.
Jbg kad opet dođeš u Sarajevo javi.Ehh hello ekipa sa foruma pozdrav svima i sto me vole i sto me mrze , samo da se oglasim da svaki put kad neko zakaze termin ili slicno a na taj isti ne dode , blokira ili se ne javi nikako . Brojevi idu javno pa se vi svadjate preko foruma .
LP
Aa joj miki hoces da te ozenimJbg kad opet dođeš u Sarajevo javi.
Beze je obećati bilo šta pa slagati. Mrzim takve ljude.
Dale su sto su imale, da vidimo sad dame ove sta dajuTo bratw moj svaka ti dala
https://www.instagram.com/anelacoricofficial?igsh=ZXQ0OXdvbmE3eXk4 ako je to ona, napisi joj u inboxIma li iko novi broj od Anele Coric iz Mostara?
Daj mu ti Ana, obraduj čovjekaDale su sto su imale, da vidimo sad dame ove sta daju
Hvala tebi role, ali nema tu sta vise da se diskutuje, joj sta sam ja sve pokusavo samo da zaboravim ne bi mi vjerovao role.Ma ima. Moraš sam sebe preispitati.
Karakter je jbna stvar. Ako nisi jak život te jednostavno pomete. Do tebe je buraz.
Ana ima previse musterija to mi se ne svidja.Daj mu ti Ana, obraduj čovjeka
sunce moje koga sads grejessssDale su sto su imale, da vidimo sad dame ove sta daju
Eee moj ti da znas da sam ja na odmoru haman yi bi se sjebo nego volim sto pricajuAna ima previse musterija to mi se ne svidja.
Jbga sad...Eee moj ti da znas da sam ja na odmoru haman yi bi se sjebo nego volim sto pricaju
Oženjen sam Anuško a da nisam ko znaAa joj miki hoces da te ozenim
Maa joj ima serijatOženjen sam Anuško a da nisam ko zna
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|