Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma bilo je zena i poslije kakvih hoces, ni blizu. Morat cu poslusat savjet jednog rokija kupit sator i u sumetinu neku procistit se, kaze nisi ti za civilnog zivota. Mrtav hladan mi to reko hahahh.Ma drug to je to kad ti neko legne.
Dok je imaš ne znaš koliko ti znači i tek kad je izgubiš to shvatiš. Jbg šta da ti kažem?
Nije alkohol utjeha niti su ove fukse koje plaćamo rješenje. Ne znam šta bih ti rekao osim da pokušaš naći drugu koja vrijedi i s njom pokušaš resetovati prošlost. Vrijedi pokušati a ovi što ih nervira tvoj ljubavni problem neka ignorišu i tjt
Kaze nema tebi pomoci hahahahahhahMa bilo je zena i poslije kakvih hoces, ni blizu. Morat cu poslusat savjet jednog rokija kupit sator i u sumetinu neku procistit se, kaze nisi ti za civilnog zivota. Mrtav hladan mi to reko hahahh.
OhohoEhh hello ekipa sa foruma pozdrav svima i sto me vole i sto me mrze , samo da se oglasim da svaki put kad neko zakaze termin ili slicno a na taj isti ne dode , blokira ili se ne javi nikako . Brojevi idu javno pa se vi svadjate preko foruma .
LP
Jel ti imas ikako zivot ili samo odgovaras na bilo koju poruku koju neko ostavi ovdje
Otidji u Visoko kod Semira Osmanagica na meditaciju.Ma bilo je zena i poslije kakvih hoces, ni blizu. Morat cu poslusat savjet jednog rokija kupit sator i u sumetinu neku procistit se, kaze nisi ti za civilnog zivota. Mrtav hladan mi to reko hahahh.
Imam srce ne sikiraj se.Jel ti imas ikako zivot ili samo odgovaras na bilo koju poruku koju neko ostavi ovdje
Mogo bi jbtOtidji u Visoko kod Semira Osmanagica na meditaciju.
Ne sekiram se ja , nego ili ne kontas ds te ljudi zezaju ili sta vec . Lijep pozdrav za tebe i ostalu ekiouImam srce ne sikiraj se.
I ja mislim da mu je Osmanagić jedina pomoć.Otidji u Visoko kod Semira Osmanagica na meditaciju.
Ma znam ljepoto da me zezaju nisam ja sad toliko stradao.Ne sekiram se ja , nego ili ne kontas ds te ljudi zezaju ili sta vec . Lijep pozdrav za tebe i ostalu ekiou
Da te bog sacuva i da se dobro negdje ozenis svu srecu ti zeli AnaMa znam ljepoto da me zezaju nisam ja sad toliko stradao.
Negativni joni borovinaI ja mislim da mu je Osmanagić jedina pomoć.
Drži se brate, uz tebe smo ! Nadam se da cemo dobiti pozivnice za vjencanje i da ces naci pravu !Ma znam ljepoto da me zezaju nisam ja sad toliko stradao.
bitan je zdrav život.Negativni joni borovina
Ima kume sako u Walter udji i zovnu turu picaIma li šta dobro u Sarajevu večeras ?
To to,i trebaEhh hello ekipa sa foruma pozdrav svima i sto me vole i sto me mrze , samo da se oglasim da svaki put kad neko zakaze termin ili slicno a na taj isti ne dode , blokira ili se ne javi nikako . Brojevi idu javno pa se vi svadjate preko foruma .
LP
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|