BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

95 посто лажно, иста цена за пола сата и сат, ниједна курва се неће звати Курвом у свом профилу.
Она жели да се кликер ваучер фотографише пре него што стигне да бих могао да унесем шифру за коришћење у онлајн казину, тако да је по свему судећи вероватно зависник од коцкања, претпостављам мушкарац. Svaki oglas sa x bonom ili kliker bon oglas 50% preko tih uplatnica 50% na ruke sve prevara

I samo nesto da vam brat kaze..ne vjerujte ni jednoj koja je u ovom sportu da vam kao kaze da ste drugaciji od ostalih i da prema vama osjeca nesto drugacije nego prema ostalima..da su tu emocije kao voli te ovo ono i tako te lazi..jbg ja sam nasjeo na tako nesto i nezamislive stvari radio za tu osobu davao sakom i kapom..znao sam dati za sedam dana po 8.000 a da se nismo ni sexali jer je u tom trenutku ili menstruacija ili je bolesna ili tako nešto..bas ludo volio..bitno mi je bilo njeno drustvo i ja najsretniji na planeti..da bi mi rekla kako joj je opao posao zbog mene jer je non stop samnom i druge ne prima vec samo mene..e pa seko draga pustena si i jebi se i sa vulkanizerima i molerima i sumarima kamiondjijama s kim stignes vrati svoju klijentelu kao što je i taj mrmot iz C.Gore veceras bio..fuj...Ne nasjedajte na to kad vam kaze da ste nesto posebno za nju..ovo je moje iskustvo i za ovu mladju raju ili neke lako zaljubljive da ne bace novac uzalud jer ce vam biti poslije zao sto ste ikad upoznali tu osobu i pomoc joj pruzali kad god je trebalo..

Elki😎

I samo nesto da vam brat kaze..ne vjerujte ni jednoj koja je u ovom sportu da vam kao kaze da ste drugaciji od ostalih i da prema vama osjeca nesto drugacije nego prema ostalima..da su tu emocije kao voli te ovo ono i tako te lazi..jbg ja sam nasjeo na tako nesto i nezamislive stvari radio za tu osobu davao sakom i kapom..znao sam dati za sedam dana po 8.000 a da se nismo ni sexali jer je u tom trenutku ili menstruacija ili je bolesna ili tako nešto..bas ludo volio..bitno mi je bilo njeno drustvo i ja najsretniji na planeti..da bi mi rekla kako joj je opao posao zbog mene jer je non stop samnom i druge ne prima vec samo mene..e pa seko draga pustena si i jebi se i sa vulkanizerima i molerima i sumarima kamiondjijama s kim stignes vrati svoju klijentelu kao što je i taj mrmot iz C.Gore veceras bio..fuj...Ne nasjedajte na to kad vam kaze da ste nesto posebno za nju..ovo je moje iskustvo i za ovu mladju raju ili neke lako zaljubljive da ne bace novac uzalud jer ce vam biti poslije zao sto ste ikad upoznali tu osobu i pomoc joj pruzali kad god je trebalo..

Elki😎
al mi je ovo poznato bas. isti slucaj

Elki😎

Brate, ti ko Haris Dzinovic.

VIvi ne da je top nego topčina, nije neka preljepotica, ali je ekstra, opuštena, sve na max, znači može sve da se dogovori, prijatna, ljubazna, zajedničko tuširanje i pušenje ispod tuša, od svih do sad što su dolazile najjača je što se tiče usluge, i svaki put sad kad dolazi uzimam duo sa drugaricom, jbg nabaci mi svaki put neku dobru ribu, ako neka nije za duo, odma mi kaže. Prošli put su me njih dvije izule iz cipela šta smo sve radili... sad je opet u bl, i opet nova drugarica, kaže nije kao na slikama ali je dobra, pa da ih ispoštujem 😄
Mozel broj pp

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh