Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pratim to područje ali samo se trebaš vratit stranicu po stranicu i potrošit malo vremena za naći sve što te zanima jer svi su brojevi i sva imena nebrojeno puta napisana...I ja trazim ali slabo izgleda
Prelisto sam par stotina strana pa sam slabe sreceNe pratim to područje ali samo se trebaš vratit stranicu po stranicu i potrošit malo vremena za naći sve što te zanima jer svi su brojevi i sva imena nebrojeno puta napisana...
ima u bijeljina ali debala ova ekstremno a jedna mršava nikakva izbor nulaNeko kontakt Bijeljina
ima u bijeljina ali debala ova ekstremno a jedna mršava nikakva izbor nulaNeko kontakt Bijeljina
Jesu li nevine?ima u bijeljina ali debala ova ekstremno a jedna mršava nikakva izbor nula
Zato sto si ti Gabriele idiotZato što viber odma deaktivira nalog zbog kršenja zajednice jer ima puno poruka i poziva..
Dok whatsapp ne provjerava to..
Sta mislis da li jos rade neka od ove 3Evo da odgovorim javno da ne pisem svima pojedinacno...Nemojte ocekivati puno...Cijena vam sve govori...Zeljka je najbolja po meni bio sam par puta...Uredna drzi do sebe...Nema odredjen period kada stoji...Uglavnom pre podne iz Novog prema Prijedoru pa nazad...Juce sam je video u Kozarcu vraca se za Pd na stanici...Vinka radi sigurno 25 godina na cesti...Bio sam cest gost dok je bila mladja sada je bas matora...Stoji kod Vilaka ide prema Bl skoro svako jutro oko 9:15-9:30,iz Bl prema Klasnicama,povratak prijedorska petlja oko 14-15,subotom kod sarana u Pd od 12h stoji...Suza stoji svako jutro kada nije bas lose vrjeme Brezicani ujuto od 09:30 do 12 na stanici tu je stalno,samo nije tu kada je sa musterijama...Sa njom iskreno nisam bio...Mala debela...Al cuo sam da sve moze...Za male pare...Eto necu vise nikom odgovarati,rekao sam sve sto znam o njima...
Rade sve...Sta mislis da li jos rade neka od ove 3
Da nemas brate br da mi pustis u ppRade sve...
To je drugačiji režim rada, možaš se malo provozati autom...Da nemas brate br da mi pustis u pp
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|