Rangoo12345
New member
A koji je njen oglasIlma ti je u Lukavici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koji je njen oglasIlma ti je u Lukavici.
Ponekad al slaba je s vremenomZove li na kafu ikad
ja danas bio, htjeo malo riže da kupim, javio se na sve oglase.... ali da znaš večina slika je lažno i napustile su Tuzlu te iz Hotela, bilo ih je dvije i lik odoše sa koferom.... imaju 20 naloga njih 2 i taj lik.... odoše, oprezni su uglavnom vidio sam ko je i šta..... lpEkipa jel itko probao kod ovih sa ege u tuzli azijatkinje
Oh jesi pametan.prvo,3 4 godine smo trazili zenu koja voli to,ali apsolutno nema sanse naci normalnu.drugo ,normalno da ce biti placena ako se bavi tim( ali uslov je i dalje da mora voleti to,uzivati ili makar dobro glumiti )Odmah za oko zapinje to da bi BILA PLAĆENA, a za to ne treba nudit novce jer i bez tog ima puno žena koje bi se priključile zgodnom paru. Tako da, ovo je vjv test ko će se javiti.
Oh jesi pametan.prvo,3 4 godine smo trazili zenu koja voli to,ali apsolutno nema sanse naci normalnu.drugo ,normalno da ce biti placena ako se bavi tim( ali uslov je i dalje da mora voleti to,uzivati ili makar dobro glumiti )Odmah za oko zapinje to da bi BILA PLAĆENA, a za to ne treba nudit novce jer i bez tog ima puno žena koje bi se priključile zgodnom paru. Tako da, ovo je vjv test ko će se javiti.
A gde si procitao da nam treba musko drustvo?Ja bi išao s vama bez kondoma...
Zato trazim pomoc od vas momaka.mozda neko zna curu koja se samo ppvremeno i sa odredjenom klijantelom...Treba hrabrosti sa sex bez kondoma sa ovim domacim prijateljicama.
PratimCure iz Tuzle/Lukavca/Zivinica neko neki kontakt ?
Tražit ćeš još 4 godine takvu koja je zgodna, normalna, zdrava i koja već, kao takva, nema svoje jebače ili parove, a koja je uz to samo povremeno kurva za lovu.Oh jesi pametan.prvo,3 4 godine smo trazili zenu koja voli to,ali apsolutno nema sanse naci normalnu.drugo ,normalno da ce biti placena ako se bavi tim( ali uslov je i dalje da mora voleti to,uzivati ili makar dobro
Ima vlak iz MostaraImal sta za Sarajevo veceras
Misliš da ide taj vlak? Ili fali pruga negdjeIma vlak iz Mostara
Trenutno fali, nažalost daMisliš da ide taj vlak? Ili fali pruga negdje
Nema Vlaka do daljnjeg a i to ko zna kad ce bitiIma vlak iz Mostara
Sve je okej samo je kondom obavezan zovite me hahahaPozdrav...posto ovde ima devojaka koje citaju,nek se same jave ako se pronadju u oglasu...A musku ekipu molim za dobru preporuku...
Posto muz i ja vec dugo trazimo devojku za nas prvi sex u troje,ali bezuspesno,probali bi i ovim putem.
Prvo da naglasim da imamo i nekih uslova.
Posto bi nam bilo prvi put,zaista ne bi voleli da nam bude i zadnji,jer zelimo lepo iskustvo
Samim tim bi devojka- zena trebala da voli to,i da uziva u istom.( naravno da ce biti placena)
Drugo,posto bi mi sex imali,a znate kakav ide u zmz trojci,trebalo bi bez kondoma,a to znaci da cura stvarno mora biti cista u svakom smislu( i od bolesti)
Ako ima neka da se pronasla,ili neka da je vi znate,nek se javi ili javite.
STo se nas tice,bice joj lepo,potrudicemo se
Eto,bas bi vam bili zahvalni na pomoci...
Pozdrav...
Oh jesi pametan.prvo,3 4 godine smo trazili zenu koja voli to,ali apsolutno nema sanse naci normalnu.drugo ,normalno da ce biti placena ako se bavi tim( ali uslov je i dalje da mora voleti to,uzivati ili makar dobro glumiti )
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|