BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Evo osecam potrebu da vam pokazem koliko je u bosni prevara oko eskort dama:
Hana iz Sarajeva banja luke tuzle...
prvo kada vam neko trazi kliker bon znajte da je prevara ne nasjedajte na to kao dajete na ruke a onda vam posalje link na koji kao da izvucete qrcode koji njoj dajete na ruke... link kliker bona: https://klikerbon.durablesites.com/unpublished

Zelim vam reci da ni u kojem slucaju ne unosite svoje podatke na ovaj link jer to je lazna domena uopste nije od klikerbon jer oni koriste domenu sa .ba a ne sa com, ako unesete jednostavno ste unijeli i poslali kod koji neko moze da iskoristi , jucer sam licno bio zrtva prevare gdje sam izgubio 200km i bio blokiran al bez brige sacuvao sam sve i danas sam bio u policiji i prijavio slucaj tako da ce ova osoba odgovarati za internet kriminal

Danad sam u Banja Luci, neću ići u druge gradove prema tome ne gubite ni moje ni vaše vreme, biću tu 3 dana....

Ja Sam Maja, dosta vas me I zna...

170,60 grudi 4, 25 godina

Nudim oral I klasiku seks pola sata je 70e, fe
tiše NE.
XBON NIJE POTREBAN
POZIV NA WHATSAPP ILI WHATSAPP PORUKA
066080236

Pozdrav...posto ovde ima devojaka koje citaju,nek se same jave ako se pronadju u oglasu...A musku ekipu molim za dobru preporuku...
Posto muz i ja vec dugo trazimo devojku za nas prvi sex u troje,ali bezuspesno,probali bi i ovim putem.
Prvo da naglasim da imamo i nekih uslova.
Posto bi nam bilo prvi put,zaista ne bi voleli da nam bude i zadnji,jer zelimo lepo iskustvo
Samim tim bi devojka- zena trebala da voli to,i da uziva u istom.( naravno da ce biti placena)
Drugo,posto bi mi sex imali,a znate kakav ide u zmz trojci,trebalo bi bez kondoma,a to znaci da cura stvarno mora biti cista u svakom smislu( i od bolesti)
Ako ima neka da se pronasla,ili neka da je vi znate,nek se javi ili javite.
STo se nas tice,bice joj lepo,potrudicemo se 😊
Eto,bas bi vam bili zahvalni na pomoci...
Pozdrav...
Ja bi išao s vama bez kondoma...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh