Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koju onda da zovemnije boga mi nikad
Jel barem znas jel starija mladzaa062297214 je li iko išao u Zenici su
Imam ja kakanj...daj br od te visokoIma li neko nešto za kakanj
Ili Sarajevo ali neku milf
Dajem broj visoko
bio sam s njom 15 minuta dok nije pobegla,crna kosa,mrsava,neuredni nokti i nepovezan glas...dakle narkomankaKako si ti nesretan u zivotu, to je strasno. Meni u privatno pises "Sta se sve moze kod nje" i onda dodjes ovdje i iznosis neke stvari iz njenog privatnog zivota, nazivas je narkomankom i vrijedjas je.
Nemas pojma kako cura izgleda, jer nisi ni bio kod nje. Jer si se cjenko pa te cura odbila. I sad isfrustriran kakav i jesi, dosao si da je blatis ovde. Zato sto si klosak takav kakav jesi, neces nikad ni jebat ribu kao sto je mala sa stupa.
ali to nije ta za koju me napadasbio sam s njom 15 minuta dok nije pobegla,crna kosa,mrsava,neuredni nokti i nepovezan glas...dakle narkomanka
e tako se zove ova,0603184774,pre par danaimate li broj od neke ehlimane
ali ne zovi jer krade ja sam ispao glup ne moras i tiimate li broj od neke ehlimane
ali ne zovi jer krade ja sam ispao glup ne moras i ti
kada je tebe pokralaKo god u sarajevu proba jebat ehlimanu, najebo je. Ukrast ce vam nesto kako god ili pobjec kad date pare.
ma nebitno samo novac srecom,bili u motelu i kao ode po kondome do auta i to je tokada je tebe pokrala
onda nas ima visema ja sam cuo da je nekog arijana pokrala
Pregledaj par stranica unazad pa ćeš skontati.....je li bio neko kod ove sa stupa
kakva jePregledaj par stranica unazad pa ćeš skontati.....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|