Neko bio zgodna na slikama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ja ali TZAko je neko zainteresovan za razmjenu brojva neka je javi u p.p imam provjerenu malu iz Visokog pa kome pase neka se javi.Ali samo ako imate provjeren broj koji nije na oglasu Lp
Nabijem na kurac i tebe i Ajlu!!!Ja sam bio kod jedne cure iz sarajeva, zove se ajla postena cura lahko se dogovoris s njom evo broj braco ko zeli ko dolazi u sarajevo nek ima +387 64 44 95 366
Pozdrav, moze li broj te iz Visokog.Imam brojeve za Tešanj, Visoko i jedne starije dama Zenica, ako neko hoće razmjenu neka se javi u poruke
Masaža kod autobuske u Lukavici je prava masaža, nema tu ništa skriveno između redova. Bio.Update za Sarajevo: -> tuga
Al, hajmo redom.
Sonja - stjerat je u kurac cim krene da sere i tersa.
Marina - kao odlazak na pivo, znas sta ces dobiti i nema zajeba.
Tamara - ah, jebiga
Mirsada - mislim da je bolje otici negdje u salon
Vraca - koliko sam skonta, kenja puno, a na google mapama, zivi u stracari. Drugim rijecima, isto da rizikujes Hostel.
Ne znam kakva je ona Mona sa olx-a - ako neko ima iskustvo, neka pise.
Ima ova varijanta sa SuperOglasa za sarajevsku regiju ali odmah krene da pametuje i kao da se javlja za nekoga.
Postoji opcija masaze kod autobuske stanice Lukavica, al ne znam jel to deblokirano.
Konta covjek, glavni grad, to ima da gori na sve strane. Kad ono tuki.
Ja je kontaktirao. Kaze 30 mara X-bon (ostalo kesh) uslikam sa prekrivenim zadnjim brojevima, posaljem a onda kad dodjem na adresu, dam joj. U cemu je fol?Napravio brat profil potrudio se da izreklamira samog sebe, ali vjerujem da ima ljudi koji će past na ovo
Klasična masaža, relax i sportska. Bio ja.Ima li netko iskustvo za ovim kod autobuske I. Sarajevo sto rade masazu
Zato si se danas registrovao da nam to kazesJa je kontaktirao. Kaze 30 mara X-bon (ostalo kesh) uslikam sa prekrivenim zadnjim brojevima, posaljem a onda kad dodjem na adresu, dam joj. U cemu je fol?
Jebiga,sta reci.cekamo teBanja Luka otisla sam , vidimo se ponovo za mjesec/dva,najavicu ranije. Super ste.
#crnka
Odradi tako kako ti je rekla, sve će ti se samom rećiJa je kontaktirao. Kaze 30 mara X-bon (ostalo kesh) uslikam sa prekrivenim zadnjim brojevima, posaljem a onda kad dodjem na adresu, dam joj. U cemu je fol?
Jel na whatsapp je kontaktirašBio u Sarajevu i odmah svratio kod male na Stupu, prvi sam dao kontakt njen i napisao recenziju pa evo da ažuriram, ko želi 30 minuta uživanja neka je kontaktira, ne trebaju mi nikakve Brazilke, Ruskinje i te pizde materine pored ovakve naše cure, napisao sam par recenzija i ranije evo opet ako ima neko novi, 11/10 ocjena, brutalno
061025584 je njen kontakt pa eto ko je zainteresovan
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|