XBon066 469 119
Sarajevo Dolac Malta
Neko je već spominjao i govore prevara, planiram ići večeras pa ak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
XBon066 469 119
Sarajevo Dolac Malta
Neko je već spominjao i govore prevara, planiram ići večeras pa ak
Masaza i folovi, spomenuta je par puta na forumu.Jeko Tamara
Evo I ovoga konja, marininog kera ..
Polako ba,srcka ce te strefiti .Opusti seEvo I ovoga konja, marininog kera ..
Izdrzi <3Evo I ovoga konja, marininog kera ..
Mislis jebete je besplatno..Polako ba,srcka ce te strefiti .Opusti se
Volimo je ,samo mozes da riknes,fakat nisi dobro...
Jel pratis ti vijesti? Vidis da recesija pustosi na sve strane. Zabiti ga dzaba je usteda.Mislis jebete je besplatno..
Jel pratis ti vijesti? Vidis da recesija pustosi na sve strane. Zabiti ga dzaba je usteda.
Pa zato i stetite drugim curama I tjerate sve iz BiH...Pravite sacekuse musterijama kod stare kere...Jel pratis ti vijesti? Vidis da recesija pustosi na sve strane. Zabiti ga dzaba je usteda.
Moze I ppHajde Trebinje proradi vec odavno ti je vrijeme.
13 i 14 Augusta sam u Trebinju, hiljaditi pokusaj
Iko da zna nesto
Naravno uvjek se ima ja donio iz DE kondome paket veliki de mi kaze ostavi kojiJa dosad samo kod jedne isao da nisam morao kupovati kondome, al jbg i bolje imati uz sebe koje pakovanje jer nikad ne znas sta nosi dan a sta noc
Hahah osjeti se recesija na sve straneNaravno uvjek se ima ja donio iz DE kondome paket veliki de mi kaze ostavi koji
Izvini molim te ja zivim u DE udjes na stranicu Ladies.de i biras po gradovima ja licno u svom Gradu imam oko 15 ak Puff-ova + privatno sto rade 90% top ribe i znaju posaoMa udri cijenu 500..600 km bgm
Kakva njemacka babe za 50 eura a top ribe po 300 400 eura
Bio sam u Svici do prije 10ak dana i znam bezveze ribe i po 20 30 eura ali dobre ribe 300 pa prema gore
Al jbg nema moje Ane nigdje za nju spreman bubrege prodati hahaha
Hahhaha izgleda ali sto je pretjerivanje pretjerivanje je...nije realnoHahah osjeti se recesija na sve strane
Nema tamo ništa.Pozdrav ekipa, trebao bih ovih dana do Teslica, ima li kakva tamo za preporuku? Pozz
Imal ko sta tu i mene zanimaNema tamo ništa.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|