Drolja ti je stara marina...Sto si se to uvrijedila.?
Pa i ne vrijedis vise od 30km.
100 vidis samo kad na bingu dobijes,droljo ofucana!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drolja ti je stara marina...Sto si se to uvrijedila.?
Pa i ne vrijedis vise od 30km.
100 vidis samo kad na bingu dobijes,droljo ofucana!
U jbt evo usro sam se od straha.To vasu starudiju tretiraju tako...Ne vrijedjaj Rome konju odvratni...Mogli bi ti pokucati ma vrata..Nikad ne znas ko te vreba..
Ima kreketusa keru...Sto tebe boli stara kreketusa??? Karas je besplatno, kao I ovih deset, dvadeset sto non stop napadaju druge zene..U jbt evo usro sam se od straha.
Procitaj ponovo Vrijedjam samo tebe"droljo ofucana" ,bolesna i nepismena.
Imas li 50 kuka boga ti?
Bjezi budaletino jedna i pusti druge ljude da pisu.Ima kreketusa keru...Sto tebe boli stara kreketusa??? Karas je besplatno, kao I ovih deset, dvadeset sto non stop napadaju druge zene..
Daj broj ziv ti ja..Ako nekome treba br za Sarajevo nek se javi.
Vazi za danas!
Mpze broj od mareOtisao imocanin u Ameriku radit.I nakon 20 godina se vratio i u drustvunu selu se raspriva o zivotu u Americi.A kaze lipo brate.Imas kaze zena od 5 do 100 dolara i.proberi.A kaze ovakvih kao moja Mara imas dzabe kolko hos
Popuši nam svima mama tvojaPuši kurac svima
Starka al je dobrakakva je to iz brckog. jel valja cemu
Dolazi li u SarajevoStarka al je dobra
Pre svega forum nije da bi se neko vredjao provocirao...sprdao sa nekim...a jedan djentlemen sigurno nece dozvoluti sebi takav luksuz da nekoga a posebno zensko...provocira..i vredja al dobro...privatni obracuni nebi trebali biti u komentarima...i.t.d....Bjezi budaletino jedna i pusti druge ljude da pisu.
Zbog tebe kretenuse sam mislio da se Sonja oglasava.
Svakako ces biti cim prije banovana.
Evo reklama ko hoce da kara ovu budalu.
Jeftina,ali ne vrijedi ni 30km.
Pisite joj u pp za broj.
Mozda se sklonis konacno ako ti posla navali,smetljarko jedna ofucana.
Ne buraz,samo brcko i okolinaDolazi li u Sarajevo
Mara umrlaMpze broj od mare
Mara umrlaMpze broj od mare
Pa to zensko izvrijedja ovdje i musko i zensko.Pre svega forum nije da bi se neko vredjao provocirao...sprdao sa nekim...a jedan djentlemen sigurno nece dozvoluti sebi takav luksuz da nekoga a posebno zensko...provocira..i vredja al dobro...privatni obracuni nebi trebali biti u komentarima...i.t.d....
OkNe buraz,samo brcko i okolina
retardi nisu culi za inboHHahaha kakvi bogovi nezaposlenosti, sto se svadjate na forumu za kurvaluk
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|