Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isplati se u ke
Radis li foot fetis, ako imas lepo lakirane nokte , i uredna stopala, zainteresovan sam za to , pa javi seOd ponedjeljka bih trebala naletiti do Tuzle, ako ima neko zainteresovan neka lajka da vidim isplati li se dolazit![]()
Vjeruj mi u ja prosao oko 10: 20 h zadrzao se 1h u povratku nema ih, nema ni one mladje a ni babeKo to jebe, Boze sacuvaj????
KadOd ponedjeljka bih trebala naletiti do Tuzle, ako ima neko zainteresovan neka lajka da vidim isplati li se dolazit![]()
Kad ces dodir do Mostara....ili negdje blizu...pozzz.Od ponedjeljka bih trebala naletiti do Tuzle, ako ima neko zainteresovan neka lajka da vidim isplati li se dolazit![]()
Ma to je zarazeno, bjezi covjece...Vjeruj mi u ja prosao oko 10: 20 h zadrzao se 1h u povratku nema ih, nema ni one mladje a ni babe![]()
Jebi ti to drugarice, znaju zašiljiti cijenu i kad popases triper onda jebi se sam dalje....Ne postoji elitna prostitucija nego samo prostitucija...
Posto slabo koja ide sa elitom prema tome...
I ako sam ovo napisao "kurve" mozda te iste postujem vise od nekih koji se prinemazu sa nekim uvrnutim nazivima...
Ovo sa napisa zato sto sam komentarisao ovo iznad:
"Šta je ovo nije valjda pet kurvi jebe cijela BiH, nema ništa privatno vlasništvo"
Ps tako da za mene nisu kurve nego su moje dobre drugarice![]()
Cekaj Trebinjku ko i svi TuzlaciDaj neko nesto za tuzlu..
Jedi govnaŽelite li vidjeti rijetke fotografije i videozapise?
Prijavite se i uživajte!
Ne morate ništa platiti!!!
Dobro joj predlazes , nikakav sexualni kontakt ne trazim , od svega jedino sto carape treba da skineTrebinjka ponuda 50km,za te njegove ponude fetisha stopala,jer nemas seksualni kontakt tako da slabe vajde imas u Tz
Na Marinu mislis ?Kakva je ova plava maserka sa olx a ,neka starija žena sto viber ima ,moze recenzija u private ,oduzim se brojem
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|