Ljudi ovaj "remzy" jeli kome dao broj i da je se uspio konkretno šta dogovoriti.Imam ja broj jedne iz Tuzle 96godiste,sisa je ko lubenica,100km 1h
Mislim da je on prevarant.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi ovaj "remzy" jeli kome dao broj i da je se uspio konkretno šta dogovoriti.Imam ja broj jedne iz Tuzle 96godiste,sisa je ko lubenica,100km 1h
Upravo dogovaram sa njom, nismo jos dosli do nacina placanja, hvala
Prevara vodite racuna. Trazi uplatu na wastern ili paypal ili crypto. Lafo ne prima kesh. Drugo kad salje upute za western ofira raju i ne krije imena ko je uplatio. Kada sam joj reko da mogu samo kesh dat, poslala mi je broj nekog njenog svodnika kao da se sa njim dogovorim za taj kesh. Naravno da sam samo izgnorisao i otisao.
I to se sve desilo kada sam dosao na lokaciju i treba da se vidim sa istom.
Ajd daj brojImam ja broj jedne iz Tuzle 96godiste,sisa je ko lubenica,100km 1h
Ovo su prave i korisne informacije.
Prevara vodite racuna. Trazi uplatu na wastern ili paypal ili crypto. Lafo ne prima kesh. Drugo kad salje upute za western ofira raju i ne krije imena ko je uplatio. Kada sam joj reko da mogu samo kesh dat, poslala mi je broj nekog njenog svodnika kao da se sa njim dogovorim za taj kesh. Naravno da sam samo izgnorisao i otisao.
Nema na cemu. Oprezno samo.Upravo dogovaram sa njom, nismo jos dosli do nacina placanja, hvala
Jos koristi izraelski br, mamu joj jebem.
I mene zanima ta selmaima li ko broj od selme iz srebrenika hvala
+387603575567 posalji mi od te iz TZI mene zanima ta selma
Pa htio sam dat svoj doprinos u borbi za slobodu Palestine, ali ocigledno prevara.Jos koristi izraelski br, mamu joj jebem.
Izvini ali ovo je uzas Zena...
Eto ti vargas...uhvatite se za rukice...i u kurvaluk i napisite svoja iskustva...
Ako imas bolju proslijediIzvini ali ovo je uzas Zena...
Msm da nema. Usao sam na ovaj forum da se dobiju konkretni kontakti od prodavacica ljubavi, a u biti se sve svodi na lijecenje kompleksa pepadzija (u 95% slucajeva). Ako ko imam kakav broj, cuva ga kao ce samo on opet ici. Nikako da shvate da se cure time bave i zaradjuju za zivot, to je njima posao. Ne kazem da treba sve javno, ali moze u pp ko trazi broj za odredjenu lokaciju. I cure naravno ne trebaju sa svakim da budu, treba da se cijeni ako je cura uredna i da se krece u odredjenom krugu.Ljudi ovaj "remzy" jeli kome dao broj i da je se uspio konkretno šta dogovoriti.
Mislim da je on prevarant.
Nece ti ovdje niko dati pouzdan br.to nemoj ni ocekivat.(osim ako nemas nesto u zamjenu)ili ove sa oglasa sto se vec vrte.Msm da nema. Usao sam na ovaj forum da se dobiju konkretni kontakti od prodavacica ljubavi, a u biti se sve svodi na lijecenje kompleksa pepadzija (u 95% slucajeva). Ako ko imam kakav broj, cuva ga kao ce samo on opet ici. Nikako da shvate da se cure time bave i zaradjuju za zivot, to je njima posao. Ne kazem da treba sve javno, ali moze u pp ko trazi broj za odredjenu lokaciju. I cure naravno ne trebaju sa svakim da budu, treba da se cijeni ako je cura uredna i da se krece u odredjenom krugu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|