aldajebrattt
New member
neka iz Bugojna preporuka ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne bude kao sa Spanijom... Ne znam ko je koga tu jebao...Idealno,sutra nakon Albanije da i tebe jebemo
Samo Stari Most burazJel ima sta u Mostaru?
Neki su pisali da je arogantna i sl...Jel ko bioAmra Tuzla, Independent | City of Love
Dama atrakrivna trazi muskarca za druzenje Kontakt Whatcaap Neozbiljni stop!!! Molim da mi ne trazite druge slike SVE SU MOJE!POZIV STOP,VIBER STOP.SAMO WhatsAppcityoflove.com
Ako je ovo 200€ jebiga vidi se kad uđeš na profil cuj nemoj trazit druge slikeNeki su pisali da je arogantna i sl...
Ja ne znam nisam bio...
koja je to i ja bih kontakt ako mozeIma li neko broj od Selme iz Brckog?
+387 64 44 15 091Moze li kontakt elle sa otoke ?
Ja sam imao od prije sad profilna sa nekim likom, izgleda da se udala ?Ima li neko broj od Selme iz Brckog?
Ako je ovo 200€ jebiga vidi se kad uđeš na profil cuj nemoj Ne valja ti ta roba, pagi mialim svako ima ukus, ali ima i cijenu 100-150 km smkestaj ima svoj msm onnako srednja ocjena ,
Komunikativna je , ima smjestak, pazi svako ima ukus, ona sigurno ima preko 38 godina, krupnija je, neko to voli... Ali ako imas u gradu strankinje, mlade lijepe utegnute bolja ti je opcija iskoristit tu priliku , opet kako zelis... Amra sto se tice ocjenjivanja na skali od 1 do 10 - 5Neki su pisali da je arogantna i sl...
Ja ne znam nisam bio...
kako se zove na facebooku ako mozeJa sam imao od prije sad profilna sa nekim likom, izgleda da se udala ?
Ma na Whatsapp bila silika, ja pisao da se vidimo i blokirala me...kako se zove na facebooku ako moze
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|