Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za Almu znam da je na tt.Zna li neko sta je sa Almom Negrom i ovom Sonjom masaze, imate li iskustva fakeri
Azra, Maja ti top pička pa da l si normalan majke ti, ako mislimo na istuJa sam ti bio kod te Azra Maja, top picka, ali higijena da naograises, plus ima macku u stanu. Krevet sav od sperme
Znaci krs neki, upratio sam jos na Insta neku Marizelu sva u tetovazama al ne znam jel radi i ona ili se tek onako provokativno slikaZa Almu znam da je na tt.
A Sonja težak otpad
Glumi nesto zarl ručnu završnicu 100km ne smijes je takmuti.
A faca joj gadna bas
Ma Sonja prepotentna a bezobrazna.Ne vrijedi ni 50km drkica a ne sa se pipnutiZnaci krs neki, upratio sam jos na Insta neku Marizelu sva u tetovazama al ne znam jel radi i ona ili se tek onako provokativno slika
Ma meni nikad nece ici u glavu da neko plati da mu ga drkaZa Almu znam da je na tt.
A Sonja težak otpad
Glumi nesto zarl ručnu završnicu 100km ne smijes je takmuti.
A faca joj gadna bas
Ova Sonja navodno masira pa usput sve obavi, al kako kolega rece da je odvratna i prepotentna ide na otpisMa meni nikad nece ici u glavu da neko plati da mu ga drka
Pa brate il jebes il ne jebes
Ma sacuvaj 100km bolje ti je.Ova Sonja navodno masira pa usput sve obavi, al kako kolega rece da je odvratna i prepotentna ide na otpis
Imas tu brate ukucaj u pretraživaču naletices brzoima li ko broj od ove male na stupu, trenutno se nalazim na stupu, bio bi vrlo zahvalan
A usta ?faca uvrnutaa prima ga od drugih jbg.A inače je totalno bzvz krs.Sonja top tijelo steta sto ga ne prima.
nemogu da nadjem prijatelji a ovdje zagoriloImas tu brate ukucaj u pretraživaču naletices brzo
Pa imal i jedna da tebi nevalja hahahaSonja top tijelo steta sto ga ne prima.
Brte moze i meni taj brMoze pp za razmjenu.
Ovaj odgovara na recenziju od prošle godineBrte moze i meni taj br
BRte moze meni broj te iz kaknja..mogu i ja tebi dati br iz kaknjaDa razmjenimo brojeve,ja tebi iz kaknja,ti meni tu iz visokog.
kad zagoris svaka ti je ko monica beluciPa imal i jedna da tebi nevalja hahaha
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|